Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Super jesteście dziewczyny z Waszą wagą i utrzymaniem diety, bo wiem że się bardzo chce jeść np. słodycze.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Małgoś jak tam dzisiaj? Dół minął? Nie smuć się bo mi się smutno aż zrobiło.
Asiastokrota jak się czujesz? Przeszły bóle brzucha?
No ja od dziś zaczynam brać duphaston i luteine. Boje się tych infekcji. A od wtorku jeszcze acard. Już zaczynam się gubić w tym wszystkim Tyle tego w tym cyklu mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 06:03
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka dziś ciut lepiej, mogę się wyprostować
Już tak nie boli i nie ciągnie
Fizycznie lepiej ale psycha zaczyna mi siadać. Martwie się czy się zaplodniły, są dobrej jakości, jak się podziela. Czy chociaż jeden się uchowa...
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Emilka dziś ciut lepiej, mogę się wyprostować
Fizycznie lepiej ale psycha zaczyna mi siadać. Martwie się czy się zaplodniły, są dobrej jakości, jak się podziela. Czy chociaż jeden się uchowa...
-
-
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Chcialam ale dr.D nie ma i Dr.W tez wolalam do nich isc.trudno najwyzej sie przeciagnie juz i tak tyle przesowam