Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmiana planów, dzwonił dr D transfer jutro, dwóch zarodków. Oni mnie wykończą!!!!
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:I matko jakie nerwy.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Powiedział to samo co Z tylko że jak i tak miało by być we wtorek to nie ma to znaczenia i będzie jutroAsia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
asiastokrota wrote:Dzwonił dr Z transfer we wtorek, jak dobrze zrozumiałam są 3 więc szału nie ma z jakością. Jak przeżyją podadzą dwa. Teraz to dopiero nerwy mi puściły, ryczeć mi się chce. Wiem że mam się uspokoić ale nie mogę
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Ana jak kłucia? Ja trochę świruje, bo brzuch mnie dalej boli okresowo i co kilka, kilkanaście minut cos mnie zakłuje w kroczu i puszcza. Mogliby w tej artemidzie jakieś świąteczne dyżury mieć.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Asia ale emocje. Kciuki zaciskamy jeszcze mocniej &&&
-
asiastokrota wrote:Dzięki dziewczyny, łezki mi poleciały to ze stresu, ciśnienia i tego wszystkiego. Teraz skręca mnie w żołądku. Uspokoję się, mój optymizm zrobił sobie przerwę ale wróci na pewno. Gosia zostaliśmy w Białymstoku. Plan był że zostaniemy do piątku, ale plany się zmieniają. We wtorek zabieramy bliźniaki i wracamy do domu. Dziś idziemy na hamburgery
I tak trzymać.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Dzięki dziewczyny, łezki mi poleciały to ze stresu, ciśnienia i tego wszystkiego. Teraz skręca mnie w żołądku. Uspokoję się, mój optymizm zrobił sobie przerwę ale wróci na pewno. Gosia zostaliśmy w Białymstoku. Plan był że zostaniemy do piątku, ale plany się zmieniają. We wtorek zabieramy bliźniaki i wracamy do domu. Dziś idziemy na hamburgery
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Powiedział to samo co Z tylko że jak i tak miało by być we wtorek to nie ma to znaczenia i będzie jutro
asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Zmiana planów, dzwonił dr D transfer jutro, dwóch zarodków. Oni mnie wykończą!!!!
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asiastokrota będzie dobrze .. zabieraj swoje bliźniaki do domu..
fajnie że zostaliście to odpoczniesz, zero stresu proszę ..ja za twoje robaczki trzymam kciuki
ps. ja jużż po robocie..teraz spotkanie z siostrą cioteczną i jej córką ..mam pokazać Olsztyn..asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017