Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona poproś w aptece o tabsy a receptę doniesisz.Przecież wszystkim przepisuje te same antyki,wiec ty tez je dostaniesz.W ten sposób nie stracisz cyklu,najpóźniej do 5 dc trzeba zaczac je brać.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dzwonił dr Z transfer we wtorek, jak dobrze zrozumiałam są 3 więc szału nie ma z jakością. Jak przeżyją podadzą dwa. Teraz to dopiero nerwy mi puściły, ryczeć mi się chce. Wiem że mam się uspokoić ale nie mogęAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dzwonił dr Z transfer we wtorek, jak dobrze zrozumiałam są 3 więc szału nie ma z jakością. Jak przeżyją podadzą dwa. Teraz to dopiero nerwy mi puściły, ryczeć mi się chce. Wiem że mam się uspokoić ale nie mogę
-
Asia to może faktycznie teraz się wypłacz, wyrycz i wykrzycz bo od wtorku jak pojedziesz po swoje dzieci to już będziesz musiała trzymać fason przez 9 miesięcy. Ogromne gratulacje 3 to szczęśliwa liczba.
Gosia321, asiastokrota, leo, Makumba lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asiastokrotka gdzie twój.optymizm, wiem łatwo mówić Ale mów sobie co ma być to będzie i tak nie masz na nic wpływu. Trzymam kciuki kochana. Ja i tak Was wszystkie podziwiam nie wiem czy miałabym tyle sił. .. ja sobie mówiłam że góra dwie trzy próby jak będzie z czego potem adopcja na szczęście ktoś tam na górze czuwał i udało się bez tego wszystkiego do tej pory nie wierzę i tak bardzo bym chciała żebyście Wszystkie napisały pozytywne newsy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:05
asiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ana jak kłucia? Ja trochę świruje, bo brzuch mnie dalej boli okresowo i co kilka, kilkanaście minut cos mnie zakłuje w kroczu i puszcza. Mogliby w tej artemidzie jakieś świąteczne dyżury mieć.
Gosia321 lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
asiastokrota wrote:Dzwonił dr Z transfer we wtorek, jak dobrze zrozumiałam są 3 więc szału nie ma z jakością. Jak przeżyją podadzą dwa. Teraz to dopiero nerwy mi puściły, ryczeć mi się chce. Wiem że mam się uspokoić ale nie mogę
Zostaliscie w Bialymstoku czy jestescie w drodze do domuasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
sonia86 wrote:Ana jak kłucia? Ja trochę świruje, bo brzuch mnie dalej boli okresowo i co kilka, kilkanaście minut cos mnie zakłuje w kroczu i puszcza. Mogliby w tej artemidzie jakieś świąteczne dyżury mieć.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Ana jak kłucia? Ja trochę świruje, bo brzuch mnie dalej boli okresowo i co kilka, kilkanaście minut cos mnie zakłuje w kroczu i puszcza. Mogliby w tej artemidzie jakieś świąteczne dyżury mieć.
sonia86 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ona84 wrote:Oki dzieki.Moze we wtorek podejde do artemidyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dzięki dziewczyny, łezki mi poleciały to ze stresu, ciśnienia i tego wszystkiego. Teraz skręca mnie w żołądku. Uspokoję się, mój optymizm zrobił sobie przerwę ale wróci na pewno. Gosia zostaliśmy w Białymstoku. Plan był że zostaniemy do piątku, ale plany się zmieniają. We wtorek zabieramy bliźniaki i wracamy do domu. Dziś idziemy na hamburgery
sonia86, leo, Asia08, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Jeśli chodzi o antyki to ja też Marvelon miałam.
Asiastokrota będzie dobrze i rozumiem że nerwy Ci puszczają bo sama się zdenerwowałam Twoją wiadomością. Bardzo żałuję że się nie poznamy ale może dobrze to nie będę Ci marudzićTrzymam kciuki za wasze maluchy. Musi być dobrze.
asiastokrota lubi tę wiadomość