Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Może coś W tym być bo wczoraj sprzątalam cały dół I mylą podłogi a dzis przy lataniu po mieście kłucie
A najlepszym przykładem na prawdopodobieństwo jest to, że jak sobie leżę teraz to wszystko jest OK.ana1122 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie szalejcie tak ze sprzataniem. To pewnie na pewno przez to macie te klucia. Mnie po przepracowaniu boli krzyz. Jak sprzatam to niestety, ale na raty. Nie daje rady od razu wszystkiego zrobic.
Emilka, rob te szaszlyki i czestuj nas.A dzisuaj w biedronce patrzylam na wykalaczki te duze i juz reke wyciagalam, ale se mysle na co mi to... toc dzialki nawet nie mam. Tylko balkon.
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Lekarz mi o tym mówił, jak pytałam o ćwiczenia fizyczne. Że jak zaczyna ciagnąć w dół i kłuć to żeby przestać.
A najlepszym przykładem na prawdopodobieństwo jest to, że jak sobie leżę teraz to wszystko jest OK. -
ana1122 wrote:Dziewczyny kiełbasa z grila za mna chodzi I już kupilam a mąż jutro ma grilowac w garażu jak będzie mocno zimno:-)
Ja bym sie bala chodzacej kielbasy.ana1122, nadziejka88, Gosia321, leo lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, nie szalejcie tak ze sprzataniem. To pewnie na pewno przez to macie te klucia. Mnie po przepracowaniu boli krzyz. Jak sprzatam to niestety, ale na raty. Nie daje rady od razu wszystkiego zrobic.
Emilka, rob te szaszlyki i czestuj nas.A dzisuaj w biedronce patrzylam na wykalaczki te duze i juz reke wyciagalam, ale se mysle na co mi to... toc dzialki nawet nie mam. Tylko balkon.
Asia remontKu końcowi na szczęście. Pokoik prawie gotowy
Jak ciasto z porzeczkamiteż ku końcowi aaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 19:31
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia remont
Ku końcowi na szczęście. Pokoik prawie gotowy
Jak ciasto z porzeczkamiteż ku końcowi aaaa
-
ana1122 wrote:Jakie kolory ścian wybrałas? a jak z imionami dla dzieci? macie Już?
Kolory neutralne, jasne, szaro-beżowe? Ładnie wyszło, szczególnie jak słonko wpada. Zaszaleję z dodatkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 19:52
-
Makumba wrote:Boże a ja słodkościami
-
Makumba wrote:Nie mam imienia niestety.
Kolory neutralne, jasne, szaro-beżowe? Ładnie wyszło, szczególnie jak słonko wpada. Zaszaleję z dodatkami -
Emilka u nas to 4 punkcja i 4 transfer będzie. Nigdy nie mieliśmy mrożaków, zawsze zostawał tylko jeden zarodek, więc tym razem jakoś nie liczę na wiele więcej....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No moj maz zaczal dzisiaj ogarniac piwnice, jest szansa ze za pare dni do domu wejdzie.
Tez chce jakies szarosci wybrac.
Ja juz ciasta nie mam dwa dni.Schabowego bym zezarla...
Makumba, ja tez nie mam imienua.Ana a Ty masz? Przegapilam?
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Wróciłam
Asia08 szaszłyki możesz zrobi w piekarniku. Wiem ze nie to samo ale zawsze szaszłyki. Mam nadzieje że tym razem wyjdą smaczne bo ostatnio były za mało słone. Mam to szczęście ze i moi rodzice mają działkę i tescie niewielką ale jest. Zawsze można gdzie pogrillować.
trzeba było gadać wcześniej zrobiłabym tego więcej. A tak to po jednym mogę Wam daćNiby takie szaszłyki a od stania nogi mnie bolą.
Dziewczyny oszczędzajcie się.
Ana nie chce Cię martwić albo bardziej Twojego męża bo wiatry będą po tym bigosieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 20:05
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Asiastokrota piękny wynik. .teraz czekamy..i kciukamy.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Kurczę Ana ale smaka mi na bigos zrobiłaś. Niestety nie mam bigosu
jeszcze cukry po całej misce aby 110 więc można szaleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 20:53
e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość