Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Znając życie, pewnie większość rzeczy się nie przydaje.
Tak jak pakowanie na wakacje, wezmę to na wszelki wypadek.
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja też czytałam, że lepiej dwie, bo wtedy łatwiej jest znaleźć to, co potrzebne.
Ana, pakujesz się już?
Ja dopiero zaczynam przeglądać ciuszki. Jeszcze nic nie mam, oprócz tego co teściowa kupiła.
Ale się do dupy dzisiaj czuję. Coś mnie brzuch boli...
Co z tym brzuchem? Jak Cię boli? Może weź nospę. Mnie czasem pobolewa okresowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Co z tym brzuchem? Jak Cię boli? Może weź nospę. Mnie czasem pobolewa okresowo.
Nie wiem, chyba cebula mi zaszkodziła.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Ja jeszcze NIC nie mam.
-
Ana1122 ja ostatnio jak czekałam na izbie przyjec w wss to tez przyjechaly dwie ciezarne na planowane przyjecie w 40 tyg i mialy dwie walizki wiec chyba dzidzius mial osobna walizeczke i u jednej i u drugiej wiec kup dwie walizki
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:a ja sobie dzisiaj rozmawialam z moja mama i tak sobie marzylam ze fajnie byloby miec blizniaki :)dwójka za jednym zamachem i cacy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:33
-
Dziewczyny endo 9,2mm. Od niedzieli progesteron doustnie i dopochwowo. Transfer 04 maja. Jestem szczęśliwa. Dr nie był na początku zbyt rozmowny. Miałam wrażenie że coś go trapi. Ale potem okazał się sympatycznym człowiekiem.
ana1122, Asia08, Makumba, Gosia321, asiastokrota, nadziejka88, polopiryna, leo, malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny endo 9,2mm. Od niedzieli progesteron doustnie i dopochwowo. Transfer 04 maja. Jestem szczęśliwa. Dr nie był na początku zbyt rozmowny. Miałam wrażenie że coś go trapi. Ale potem okazał się sympatycznym człowiekiem.
-
Nadziejka wiadomość.
Emilka super wiadomosci-ciągle myślę o Tobie i twoje endometrium jak widać fantastycznie rośnie.Oby tym razem się udało.U kogo dziś byłaś?
Ja też ma newsa ruszam niedługo do dzieła,
mysle ze po okresie pojawię się u dr D.i obmyslimy plan.ana1122, Asia08, Makumba, asiastokrota, polopiryna, malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Sądzicie ze jak poproszę dr to da mi skierowanie na histerkę? Bardzo chciałabym ja zrobic-tylko nie wiem gdzie byloby najlepiej?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki hejka super Cię widzieć
byłam u dr W. Dr zastanawiał się czy dopuścić do transferu bo trochę długi cykl ale zapadła taka decyzja wspolna. Stwierdziliśmy ze jak tak na mnie bociany wpadają to musi się udać. Dziś rano znowu bocian chciał się rzucić mi pod samochód a jak jechaliśmy do Olsztyna to lecial jeden nad naszym autem
Malawiki super że znowu ruszacie do bojuana1122, Gosia321, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Emilka ten bociek ma pewnie dla was super niespodzianke-no nie bez powodu tak krąży.
Dobra decyzja-szkoda tracić czas na kolejny cykl;doktore rozsądnie podchodzi do sprawy-ale dla nas to dodatkowy stres,ciągle trzeba na coś czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:06
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Sądzicie ze jak poproszę dr to da mi skierowanie na histerkę? Bardzo chciałabym ja zrobic-tylko nie wiem gdzie byloby najlepiej?