Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka nie jesteś dziwna, ja mam tak że najlepiej żeby mnie nie dotykał. Mój dzisiaj śpi na kanapie, więc też będę miała problem z zaśnięciemAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka, ja na poczatku nie zasnelam, dopki nie zaczal mnie miziac po plecach. Uwielbiamy to oboje, to taki nasz rytual. Teraz z racji tego, ze spie tylko na lewym boku, to czesciej ja go musze drapac.
Tera, moj maz tez taki lasuch.
Kurcze, nie wyspalam sie wcale."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:A ja znowu nie mogę zasnąć. Powiem Wam coś ale nie śmiejcie się
bo ja zasypiam szybko tylko wtedy jak mąż mnie po czole głaska
to jest moje chyba już uzależnienie i utrapienie mojego męża. Też macie takie dziwne nawyki? Czy tylko ja taka dziwna jestem.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Nieee, nie wiem jak sie nazywa ale robi je od lat i jest pyszne. Ciasto cos jak na metrowiec, do tego czarne porzeczki ze sloika
i jakas masa (moze budyniowa?nie wiem nawet) i do tego polewa czekoladowa z kakao. Jak bede u niej to wezme przepis.
Swoja droga plesniaka tez bym zezarla.
Tera, ja nie jestem lasuchem, ale teraz jak nie moge to mi sie chce masakrycznie. Kazalam mezowi kupic cole i zanim dotarlismy do domu, to myslalam ze mi jezyk w pupke wlezie.Swir normalnie.
-
nick nieaktualny
-
Część, siedze w Artemidzie czekam na wizytę. Krew mi już upuścili, czekam na wynik. Ciekawa jestem czy dzisiaj koniec czy jutro
malgos741, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Cześć dziewczyny miłego dnia. Ja dziś muszę odwiedzić endokrynologa i diabetologa w OlszTynie a tak się nie chce dobrze ze mąż mi będzie towarzyszył
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Na temat lezenia to wiem dobrze jak to jest.wczoraj bylam oddac krew a mam do laboratorium doslownie 5 min i wrocilam zmachana jakbym przebiegla maraton. To lezenie tak oslabia wiec w niedziele ze znajomymi idziemy na pizze bo ile to mozna lezec. Mam do niej 5 min i jak posiedze to nic mi mam nadzieje nie bedzie. Laura co do krwawienia to ja ponad tydzien sie oczyszczalam a teraz to cos jeszcze zauwazam po kąpieli to wtedy cos sie pojawia bo "to taki niby wysilek".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 11:03
-
Koniec stymulacji
endo i pęcherzyki urosły
w sobotę punkcja
po punkcji dowiemy się czy transfer po 3 czy 5 dniach i czy zarodki podamy dwa czy jeden. Jak znam dr D i dobrze pomietam poprzednią procedurę to nic nie będę wiedziała w sobotę oprócz ilości jaj które wyciągnie ze mnie
Fionka, nadziejka88, Asia08, ana1122, polopiryna, e_mil_ka, Makumba, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Jajca urosły tak po 2 mm, dziś jest 11 DC, punkcja będzie 13 dc. Dziś mam przyjąć ovitrelle
eni33, e_mil_ka, sonia86, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrota super wiesci trzymamy kciuki za sobote.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 11:55
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też musiałam leżeć do 12 tc bo dużo torbiele miałam potem doszło plamienie także trochę się przedluzylo i już kondycja nie ta. Ale najważniejsze że z małym wszystko dobrze. trzeba się trochę poświęcić