Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Wirusologia jest wazna 3 miesiace.
Ciekawe czy nie beda chciali zebyscie zrobili kariotypy
Jaki jest u was problem bo nie pamietam?
U nas u mnie problem, amh i polipy ktore zostały usunięte. Wszystkiego się dowiem na wizycie. Mam nadzieje że dr d nas oświeci bo my zieloni. -
Będzie czysto, nie biegaj w nocy bo się zmęczysz i jeszcze nos rozbijesz po ciemku
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Małgoś 741 proponowałaś mi gonapeptyl czy to aktualne?? Zostawiłam zastrzyki w Białymstoku. Potrzebuje 2 oczywiście odkupie nie chcem za darmo
odezwij się proszę
Zostawiłaś w lodowce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 00:19
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja już nie śpię. Obudził mnie ból żołądka. Mam takie silne skurcze że aż mi się słabo zrobiło. Chyba te bakterie dają mi popalić. Teraz trochę przechodzi ale myślałam że męża będę budzić. Oczywiście teraz poleciałam też sprawdzić czy nie mam żadnego plamienia. Na razie jest czysto.
-
Dobrze że jest to forum. Przynajmniej mam co robić o 5 nad ranem
. Jaka ulga czuje jak ból odpuszcza. Miałam nie brać żadnych już leków do transferu ale musiałam na ten żołądek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 04:42
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Hey Emilka to dobrze ze wszystko ok, moze poprostu podraznilas sobie cos w srodku.Czasami tez widze malutenka kropke krwi i zastanawiam sie a to co i zaraz ktory to dzien cyklu zr juz krew.Żoładek mozliwe ze daje o sobie znaki z nerwow wiec sie nie denerow tylko
zaraz bedziesz w ciazy
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Nie było o tym mowy. A Tobie się zmienił?
Makumba lubi tę wiadomość
-
Emilka ty lepiej meliske sobie wypij albo nawet wino to zawsze milej się tobie zrobi:-)
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia ja mam 1 strzykawkę w lodowce, w razie godziny W
Zostawiłaś w lodowce?Marcin opróżniał lodówkę i ostatni do niej zaglądał ale zastrzyki pominął. No cóż to też moja wina też powinnam pamiętać. Dzięki za propozycje
dobrze że mam się do kogo zwrócić w potrzebie
Emilka wiedziałam że nie będzie krwawienia. Idź po wino, zaszumi ci w głowie to nerwy przejdą, zapomnisz o żołądku, endo poprawisz, i humor sobie i mężowi. Same korzyście_mil_ka, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
e_mil_ka wrote:Dobrze że jest to forum. Przynajmniej mam co robić o 5 nad ranem
. Jaka ulga czuje jak ból odpuszcza. Miałam nie brać żadnych już leków do transferu ale musiałam na ten żołądek.
Makumba lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Asia ja mam 1 strzykawkę w lodowce, w razie godziny W
Zostawiłaś w lodowce?ana1122, asiastokrota, e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja mam 14 sztuk.. ja jak apteka
Gosia321, e_mil_ka, Makumba, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
e_mil_ka wrote:Gosia fuj na sam widok tego źle mi się robi.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:O matko ale naprawdę cisza. Wszyscy śpią czy jak?
Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość