Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka, boisz sie to normalne. Do tego pogoda nie sprzyja... Ale bedzie dobrze, zobaczysz.
Makumba, albo tiramisu z biedronki.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Oj Emilko biedaku, może to dobry objaw. Nie nakręcaj się jedź tam po prostu bez żadnych oczekiwań. Ja sobie wkreciłam że jade na badania, które muszę zrobić. Tak po prostu. Jak trzeba to się wypłacz dzisiaj, nerwy i stres muszą mieć ujście. A tak wogule to nerwy w konserwy i na eksport
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilko bedzie dobrze zobaczysz. Ale nie ma sie co dziwic twojemu zachowaniu niestety jak sie nieudaje to entuzjazm gdzies ulatuje i mimo pozytywnych mysli z tylu glowy pojawia sie zwatpienie i taka mala zlosc i kolejne podejscia nie sa juz takie same bo mimo pokladow sily jakie w sobie znajdujemy gdzies tam w srodku jest bol po poprzednich podejsciach. Przytul sie do emka i mysl pozytywnie.
Moje kciuki juz sa zacisniete za twoje powodzeniee_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ale smaka robicie po 3 dniowym grilu tez bym loda zjadla niestety wloskie kolo mnie juz zamkniete a pyszne takie. Albo algida bakaliowa mniam.
Ide do zamrazarki sprawdzic moze jakiegos lodzika znajdeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba ja bym wzięła i te i te,z pogoda w lipcu różnie bywa-jeśli będzie chodna nałożysz bodziaki na długi rękaw, a jeśli będzie ciepło to krótki tez się przyda.Ja bym wzięła po 2 pary jednych i drugich.
Gosiu a jeśli będę chciał zrobić histerkę w poliklinice to kiedy mam dzwonić się umówić?
Emilka ta Twoja niepewność i niechcenia dobrze wróży-mi zawsze takie niechcenia wychodzi najlepiej.Zobaczysz ze u Ciebie tez będzie dobrze.Szerokości wam życzę i spokojnej nocy po.Kciukasy mocno zaciskam.e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba wrote:Emilka taki dziś dzień. Pakuj się.
Asia to tiramisu, to chyba tablica mendelejewaNigdy nie próbowałam.
Mamuśki jak rodzę w lipcu to body ma być na rękaw krotki i długi czy tylko długi?Makumba lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:A ja mam ochotę na ciasto milky way...jutro robie.mniami
-
Emilka jutro wszystkie myślami będziemy z Tobą. Tyle cioć będzie trzymało kciuki za Waszego bobaska. To dobrze że się nie nakręcasz, ja dzień przed naszym wyjazdem robiłam wszystko żeby tylko nie myśleć co będzie jutro.
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
[email protected] wrote:Makumba ja bym wzięła i te i te,z pogoda w lipcu różnie bywa-jeśli będzie chodna nałożysz bodziaki na długi rękaw, a jeśli będzie ciepło to krótki tez się przyda.Ja bym wzięła po 2 pary jednych i drugich.
Gosiu a jeśli będę chciał zrobić histerkę w poliklinice to kiedy mam dzwonić się umówić?
Emilka ta Twoja niepewność i niechcenia dobrze wróży-mi zawsze takie niechcenia wychodzi najlepiej.Zobaczysz ze u Ciebie tez będzie dobrze.Szerokości wam życzę i spokojnej nocy po.Kciukasy mocno zaciskam.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:A ja mam ochotę na ciasto milky way...jutro robie.mniami
Asia08 porzeczkowiec?? -
asiastokrota wrote:Jak apteka? Raczej jak dealer;-)
gonapeptylu mam za dużo bo odkupiłam komplet od kumpeli z gonalem ..ona miała inną mieć stymulację..asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba na pewno body i pajace bo są wygodne W zakładaniu jeszcze te kopertowe. Ja nie kupowałam np przewijaka na łóżeczko bo uważałam że wygodniej mi będzie na łóżku. Na pewno musisz mieć wanienke, pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyk, czapke i coś cieplejszego na wyjście ze szpitala plus jakieś skarpetki i niedrapki.
Jeszcze kosmetykI no i wiadomo szczotka do włosów musi być przy takiej zgadze:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 21:19
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość