Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak na razie zapowiada się bezsenna noc. Kręgosłup daje mi popalić. Jednak to chyba podświadomy stres. Nagrzewam się poduszką elektryczną. Trochę ulgi poczułam pod prysznicem ale przecież nie będę tam stała całą noc. Potem mąż zrobił mi masaż ale to wszystko na krótko pomogło. Mąż już chrapie a ja chyba nie zasnę przez ten ból pleców.
Jutro dam znać jak już będę po. -
[email protected] wrote:Oj cycki was zabolą w 2-3 dobie,wtedy występuje zjawisko nawał pokarmu.Coś strasznego,koniecznie kupcie dobre staniki i dużą ilość wkładek laktacyjnych bo mleko samo wycieka z piersi.
jeju jak sobie przypomnę...normalnie sikało mi z piersi, taką fontanną
mi nikt tego sposobu nie powiedział w szpitalu tylko bratowa dopiero w domu. A od kuzynki dostałam taką maść na bolące i poranione sutki, puleran czy jakoś tak(droga jak diabli ale skuteczna też)
Emilka głowa do góry,piersi do przodu a my tu kciukasy trzymamy &&&&&&&!!!!!! I czekamy na wieście_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka nie przespana noc jest teraz nie istotna wyśpisz się przez najbliższe 9 m-cy. Zabieraj kropka z zimowiska i będziemy razem się cieszyć
Powodzenia kochana, trzymam kciuki mocno mocno
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilko myslami jestem z tobą.&&&
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Sonia86 co u Ciebie słychać? Robilas jakies dodatkowe badania? Myślami jestem z Toba.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Makumba, jak wroce do domu to napisze przepis.
Emilka, kciuki.
Wezcie nie piszcie o tych cyckach, bo boli.
Godzine czekalam na pobranie krwi.Tyle ludzi, ze nie bylo gdzie usiasc. A jak sie zwolnilo miejsce, to jakis facet mnie ubiegl.
Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Makumba, jak wroce do domu to napisze przepis.
Emilka, kciuki.
Godzine czekalam na pobranie krwi.Tyle ludzi, ze nie bylo gdzie usiasc. A jak sie zwolnilo miejsce, to jakis facet mnie ubiegl.
-
ana1122 wrote:Nie puścili cię bez kolejki?
Zartujesz?Ja liczylam chociaz na miejsce siedzace, ale sami rencisci byli.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
[email protected] wrote:Pogoda w Olsztynie beznadziejna.Ciepło jest ale pochmurno i pada.
-
Asia08 wrote:Makumba, jak wroce do domu to napisze przepis.
Emilka, kciuki.
Asia przecież ciężarne bez kolejki. Dlaczego czekałaś?