Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia przecież ciężarne bez kolejki. Dlaczego czekałaś?
-
Makumba wrote:Asia przecież ciężarne bez kolejki. Dlaczego czekałaś?
U mnie nie ma zadnej kartki, ze bez kolejki. A dobrze sie czulam jeszcze na poczatku, wiec czekalam. Dopiero po ok.godzinie zaczelo mi byc goraco, ale juz byla moja kolej to siedzialam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Co ty ja też czekam:-) raz mnie facet przepuscil ale baby co były przed nim Już nie:-(
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Na tych rzeczach okłoporodowych sie jeszcze nie znam ale uzywam od roku do nawilzania ust lano-maść z ziaji. Jest rewelacyjna jezeli chodzi o usta
Jest na niej tez napisane, ze mozna nia zaczac "hartowac" sutki 2 miesiące przed porodem. Ciekawe czy to cos da.
Co do kolejek to sama ostatnio przepuscilam ciężarną, zapomniałam ze sama tez w ciąży jestem haha.
Emilka &&&Asia08, Makumba, eni33, e_mil_ka lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Kurde coś mi się dziecko od rana nie rusza
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana, co kupujesz?
Makumba, super rozwiazanie.
Co do ruchow, to tez tak czasem mam i wtedy gadam do niej, brzuchem ruszam, pukam... cuda wianki. A pozniej wlaczam detektor i mi lzej. Ale i tak wole jak sama fika.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Makumba szturchnij go, juz możesz zachowywać sie jak mama nakrzycz na smroda. Nie może matki denerwować
pies myśli, że to do niego
Muszę zachować spokoj, bo jak się nakręcę to wtedy tylko szpital <ryczy>.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:10
-
Nie rycz pogoda kiepska może śpiąca jest. Rób te wszystkie cuda wianki co Asia08
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Asia08 wrote:Ana, co kupujesz?
Co do ruchow, to tez tak czasem mam i wtedy gadam do niej, brzuchem ruszam, pukam... cuda wianki. A pozniej wlaczam detektor i mi lzej. Ale i tak wole jak sama fika.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Nastrasz ja że pojedziesz do szpitala to może się ruszy, żadne dziecko nie lubi lekarzy i szpitala. Wymyśl brzydkie imię i powiedz jej że tak właśnie ja nazwiesz jak sie nie ruszy
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nadziejka88 wrote:Sonia86 tak chodzilo mi o sonieK
dzieki:) ale u ciebie tez dobrze ze badania wyszly w porządku:) jak samopoczucie?
doktórka stwierdziła że to jelita i kazała diety pilnować. Przekazała mi kilka cennych informacji, wiec się podzielę
bardzo prawdopodobne że jeśli w ciąży mamy zaparcia to nasza dzidzia będzie miała kolki po porodzie. Najbardziej zapierające jedzenie to gotowane ziemniaki, które kocham, duszona marchew, też nigdy nie gardziłam i banany, które ostatnio zajadałam codziennie. No i wiadomo białe pieczywo.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Makumba pochodz trochę potem zjedz coś mega słodkiego I poloz się na lewym boku. Powinna się ruszyć. I ja kładę zawsze rękę więc nawet najmniejszy ruch czuje
Makumba lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Ana, co kupujesz?
Co do ruchow, to tez tak czasem mam i wtedy gadam do niej, brzuchem ruszam, pukam... cuda wianki. A pozniej wlaczam detektor i mi lzej. Ale i tak wole jak sama fika. -
Dziś normalnie depresja. Już nie będę Was zatruwać. Bol piersi, kłucie w kroku i śpiąca królewna. Poruszyła się jak ją pobujałam na boki. Coś czuję, że ziewnęła i przewróciła się na drugi bok.
Chyba trzeba się czymś zająć.
Jezu co za pogoda....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:44