Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota leki mam już wykupione z refundacją więc tych kosztów nie biorę pod uwagę. Jeżeli chodzi o przyczynę to nie wiadomo, wyniki jak na swój wiek mamy dobre ( Ja 38, Partner 36 lat). jesteśmy po 6 nieudanych iui i dwóch ivf, wszystko robiliśmy w INVICTA Gdańsk. Artemide Białystok poleciła mi koleżanka z pracy zresztą prof. Wołczyńskiego też. Gdy pokazałam mu całą dokumentację z Gdańska oraz wszystkie wyniki które kazano mi tam robić, zaczął się śmiać i powiedział prosto w oczy że połowa z nich jest zupełnie zbędna i szkoda tylko wywalonej kasy.
Teraz zaczęłam brać gonapeptyl i szykuję się psychicznie, u mnie jest jeszcze problem dojazdu do Białego bo mam prawie 400 km ale jak trzeba to trzebaasiastokrota lubi tę wiadomość
Monia -
e_mil_ka wrote:Czesc dziewczyny.
Melduje się. Szału nie ma. Zarodek ponownie 3 BB tak jak ostatnio. Czuje się dobrze i nawet lepiej niż po poprzednich transferach. Nie wiem czy to dobry objaw czy zły.
Sonia86 jeszcze nie dotarliśmy na obiad. Dopiero dostałam zwolnienie i receptę i jeszcze wróciliśmy do szpitala zapłacić za transfer bo kasa była jeszcze zamknięta. Ale tak jak zwykle jedziemy na ten pyszny obiadek co ostatnio.
Dziękuje Wam wszystkim za kciuki i wsparcie. Strasznie przeżyłam ten transfer. Jaj tylko zostaliamy sami to wpadłam w ryk. Ale już mi lepiej.
Przykladem jest kolezanka z innego forum po wielu przejsciach 4 pelnych stymulacjach z ktorych 3 razy byla tylko 1 komorka. Przy 4 stymulacji 6 zarodkow 1.5 miesiaca temu podane 2 najlepsze blastki i dupa. 24 kwietnia podana blastka 3c i w 7 dniu beta pozytywna w 9 wzrost. Takze wierz w swojego robala przytul go i idz go w koncu nakarm tym obiadem a pozniej odpoczywaj i gadaj do brzuchaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Ja biorę nawet jak nie czuję 3 razy po 2
Magnez 3x2 a nospe 6 tabletek w ciagu dnia a nie 3x2asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisia13 ja też przeszłam z Invikty w Gdańsku. Mielismy tam 4 inseminacje i 2 próby ivf. Dr D i Z też skomentowali nasze badania robione tam że nie potrzebnie kasę wydaliśmy. Dobrze że macie refundację. Dokładnego cennika z Białegostoku nie znam. Tak jak pisałam moim zdaniem 10 tysięcy powinno starczyć. Nie chciałaś do Olsztyna przyjeżdżać?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia321 wrote:Kochana nie rozkurcz sie za bardzo
Magnez 3x2 a nospe 6 tabletek w ciagu dnia a nie 3x2Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
ana1122 wrote:Ja po transferze czułam takie skurcze w środku az mi noga cała chodziła.
Ana ja po trasferach poprzednich tez miałam pierwszego dnia skurcze. Dzisiaj nic nie czuje. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy mi podali wogóle zarodek. -
asiastokrota wrote:Ej no znowu coś pokręciłam??? Magnez biorę 3 tabletki a nospe 6. Po 2 rano, w południe i wieczorem przed snem.
A nospe 6 tabl dziennieasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Emilka, Asiastokrota myslami z Wami trzymam kciuki cały czas.
Dziewczyny polecicie jakiegoś psychologa z Olsztyna?Asia
4 x iui
4 próby ivf
Gosia321 wrote:Magnez do 300 mg na dobe czyli magne b6 wychodzi do 8 tabl
A nospe 6 tabl dziennieGosia321 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
Emilka kochanie, trzymaj się mocno. Odpoczywaj, wyśpij.
Kurczę, naprawdę trzeba mieć nerwy ze stali na to wszystko. Jeszcze dziś ta niesprzyjająca aura!
Mnie też nic nie było, nic nie czułam itp.
A na poprawę humoru na naszym forum była dziewczyna, ktorej się udało z 3C. -
Izaura wrote:Poproszę, a gdzie przyjmuje?
Izaura lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc