Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiec z mezem wrocilismy do siebie. Stwierdzilismy ze jednak zycie w pojedynkie jest do kitu.Gosia z tym jedzeniem to prawda zbrzydly mi zapiekanki na szczescie
.Praca mi sie podoba Ena klijenci czasam mam chec im pocisnac to fakt np ostatnio byl wojskowy I chcial 4 zapiekanki za 20 zl gdy sztuka kosztuje 10 I twierdzil ze mu musze dac bo wojskowi maja wszedzie znizki
.Alw tak jak mowie nie jest zle bo przynajmiej nie mam czasu za wiele myslec o staraniach odziecko I jakos tak wierze ze sie uda naturalnie .A na zapiekanki oczywiscie zapraszam
Asia08, Izaura, TERA83, ana1122, nadziejka88, Gosia321, asiastokrota, Makumba, eni33, malgos741, leo lubią tę wiadomość
Karcia -
TERA83 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu poczulyscie pierwsze ruchy dziecka Ale takie 100% ze to to
Ja to pozno, chyba cos kolo 20tc dopiero.TERA83 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia wrote:A wiec z mezem wrocilismy do siebie. Stwierdzilismy ze jednak zycie w pojedynkie jest do kitu.Gosia z tym jedzeniem to prawda zbrzydly mi zapiekanki na szczescie
.Praca mi sie podoba Ena klijenci czasam mam chec im pocisnac to fakt np ostatnio byl wojskowy I chcial 4 zapiekanki za 20 zl gdy sztuka kosztuje 10 I twierdzil ze mu musze dac bo wojskowi maja wszedzie znizki
.Alw tak jak mowie nie jest zle bo przynajmiej nie mam czasu za wiele myslec o staraniach odziecko I jakos tak wierze ze sie uda naturalnie .A na zapiekanki oczywiscie zapraszam
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TERA83 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu poczulyscie pierwsze ruchy dziecka Ale takie 100% ze to to
-
nadziejka88 wrote:Ana1122 ty nocny marku. Właśnie zobaczyłam ze pisalas o 3:20.spać nie możesz? Czy cukier mierzyłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 06:59
nadziejka88, Makumba, leo lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wszystkie potrzebne badania robiłam w Olsztynie a na wizyty chodziłam do dr. D. Na sam monitoring stymulacji jadę do Białegostoku do prof. W. Słyszałam że lekarz z powołania i dobry specjalista.
Tylko muszę jakiś nocleg zorganizować na te kilka dni, może kochane coś podpowiecie w tej sprawie?
I mam jeszcze jedno pytanko, czy jest szansa że wystawią mi w klinice zwolnienie lekarskie na te kilka dni pobytu w Białymstoku i na kilka dni po transferze,o ile będzie transfer:(( mam problem w pracy z dostaniem wolnego.
Życzę wszystkim miłego dnia
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Monia -
e_mil_ka wrote:Ana ciekawe czy jak się urodzi to też będzie sir budził w tych godzinach
-
Tak wszyscy chwalą tego profesora W. Miałam z nim styczność kiedy leżałam w Białymstoku po punkcji i to on robił mi laparoskopie. Bardzo sympatyczny człowiek i chyba kompetentny jeśli wzywali go specjalnie do mojego przypadku. Ale ja to jednak wolę dr Z
ana1122 lubi tę wiadomość