Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstałam dziś smutna z przekonaniem że na pewno się nie uda
Wbiłam se do łba że zagnieżdżenie następuje 6-7 dnia od zapłodnienia, zgadnijcie jaki dziś dzień? wiem będziecie na mnie krzyczeć. Po prostu musiałam to wam napisać
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Chyba trzeba się zwlec z wyra i zbierać się do domku. Nam tu tak dobrze że zostałabym tu jeszcze na parę dni. To jest jedyna okazja kiedy mogę być z mężem sam na sam. Tak to jest mieszkać z tesciami. Jak tu jesteśmy to mąż zawsze pyta czemu jak jesteśmy tu to się wcale nie kłócimy. A to przecież takie oczywiste. Bo tu nikt się nie wtrąca i nie buntuje no i nie wprowadza nerwowej atmosfery.
asiastokrota, sonia86, Gosia321, Asia08, Makumba, eni33, ana1122, leo lubią tę wiadomość
-
Asiastokrota walnę Cię zaraz. No dzis 6 dzień od zapłodnienia chyba tak? Daj czas temu maluchowi jak Ci go podawali to jeszcze nie był blastocystą a ty już gadasz o zagnieżdżeniu. Dawaj dupsko będzie lanie.
Makumba, malgos741, leo lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana hehe no ja jestem bardzo ciekawa.
Ale wczoraj mi niefortunne załadowali ten zastrzyk w dupsko. Tak mnie boli i mam siniola niezłego. Myślałam wczoraj że uklęknę z bólu.i byl to moj pierwszy od dzieciństwa zastrzyk w pupę, stracha przed nim mialam takiego samego jak 25 lat temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 08:25
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiem Emilka wiem.... nie mogę sobie tego ze łba wybić. Do tej pory nic nie czułam a dzisiaj czuje
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota no ale żebyś sama nie był z tą paniką to powiem Ci jaką ja mam schize
. Ciągle latam i sprawdzam czy @ nie dostałam. Tak sobie wkręciłam przez to plamienie
ale już stres chyba mnie puścił plecy mnie dzisiaj nie bolą.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asiastokrota co tam czujesz? Ja Ci powiem. Twój maluch wczoraj stał się blastocystą a dziś gramoli się z otoczki i będzie wtulać sie w cieple gniazdko przez najbliższe dni i to czujesz właśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 08:32
sonia86, asiastokrota, malgos741, leo lubią tę wiadomość
-
Emilka skądś to znam, my też mamy teściów na dole i nie jest to komfortowa sytuacja, nawet gdy teściowie to złoci ludzie, moim niestety do ideału brakuje;) kiedyś nawet w tym upatrywałam przyczyn naszej niepłodności, po prostu zero prywatności, nadzór 24h/dobę, itp. ... No ale coś za coś, przynajmniej nie musielismy zaciągać kredytu na dom.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia86 no ja mam gorzej bo mamy jak narazie pokój obok tesciow za drzwiami i wspolna kuchnie i łazienkę dopóki nie wyremontujemy góry
nawet w łóżku nie można głośniej pobaraszkować. Tak już mecze się dwa lata. No a u góry mamy w planach zamontować zamki w drzwiach
jeszcze tylko panele mamy do położenia i idziemy na górę.
asiastokrota, Makumba, eni33, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Asia, Emilka ja do tej pory przy każdej wizycie w toalecie z duszą na ramieniu sprawdzam wkładkę. Ja po kilka dni po transferze miałam mega zespół napięcia przedmiesiączkowego i przekonanie że się nie udało, a jak pojawiły się bóle jak na @ to nawet nie miałam siły już płakać, zaopatrzylam się w podpaski i czekałam i na szczęście się nie doczekalam:)
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asiastokrota co ja gadam toć ty bliźniaki masz
a te bóle to dobry znak mówię Ci. No a z tą moją schizą to usprawiedliwione bo miałam małe plamienie dlatego krzyczę bo ty nie masz usprawiedliwienia