Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu nie ma kasy na takie pobyty. Już wracamy. Teściowa nie jest zła ale buntuje mnie czasem przeciwko mężowi. Jak się napije z kolegami to każe mi go opieprzac a ja oczywiście nie lubie jak sobie za dużo pozwala mój mąż ale czasem wyjść z kolegami tez musi. Nie będę go w klatce przecież trzymać. Wychodzimy z domu to kupa pytań gdzie z kim itd.
-
Storczyki wrote:Cześć Dziewczyny, od dłuższego czasu brak mi czasu na wszystko ale poczytam Wasze wpisy i jestem z Wami myślami. Trzymam za Was kciuki. Musze Wam powiedzieć ze byliśmy wczoraj mężem w ARTEMIDZie w Białymstoku na 1 wizycie u dr d do nieodpłatnej procedury ivf. Podpisaliśmy umowę pobrali nam krew na badania wirusologiczne i mocz na chlamydie. Dzisiaj rano musiałam oddać krew i mocz na morfologie. Jeśli będą źle badania to sponsor nas dyskwalifikuje. Pozostaje nam czekać na telefon od dr d w poniedziałek. Jeśli było by wszystko dobrze to tym cyklu będę przyjmować estrofem? Nie pamiętam
Storczyki lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Asiu nie ma kasy na takie pobyty. Już wracamy. Teściowa nie jest zła ale buntuje mnie czasem przeciwko mężowi. Jak się napije z kolegami to każe mi go opieprzac a ja oczywiście nie lubie jak sobie za dużo pozwala mój mąż ale czasem wyjść z kolegami tez musi. Nie będę go w klatce przecież trzymać. Wychodzimy z domu to kupa pytań gdzie z kim itd.
Ehh, ta kasa... Mi sie tez marzy jakus wyjazd chociaz na weekend, ale nue mamy kasy.
O tej tesciowej to wiesz, raczej o takuej ze zlych koszmarow.Niby nie jest zla, ale zobacz kontroluje Was jakbyscie byli malymi dziecmi. U nojej babci mieszka jej corka z mezem i dziecmi i babcia tez ciagle na ziecia nadaje. A maja juz chyba po 50tce.
Niestety czasem nie da sie inaczej. Obyscie szybko przeniesli sie na gore.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Laura ale przygoda z tym moczem. Ja tez to dzis robilam i na wyniki tez czekam.
-
monisia13 wrote:Tylko nie zastrzyk, ja panicznie boję się igły i zastrzyków. A facet może być z tobą? czy nie bardzo
Malz moze byc z toba przy transferzeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Dobra to nie namawiam na testy ale o ciąży to powiecie co? Nie będziecie takie. Wszystkie ciotki tutaj wzięte trzymamy za Was kciuki:)Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Hej. A co to dzisiaj jakiś dzień robienia wyników? Ja też byłam rano siku oddać i krew...no i pojemniczek też mi się rozszczelnił
Asia08, a ja myślałam, że tylko ja mam tak z pachwinamiAsia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
eni33 wrote:Laura ale przygoda z tym moczem. Ja tez to dzis robilam i na wyniki tez czekam.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤