Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Dziewczyny gdzie najtaniej w Olsztynie zbadam kariotypy? Chcemy tez zrobić badanie na NK i mutacje...zdecydowaliśmy, ze nie podejdziemy do kolejnego transferu bez głębszej diagnostyki...
Komorki nk diagnostyka 273 zl jako subpopilacja limfocytow
W Vitalabo badaja same komorki nk za 90 zl
Sprawdz sobie to laboratorium vitalabo bo maja tam czasem promocje pakietowa dla kobiet i mezczyzn genetyczne przed zajsciem w ciazeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Izauro wiec tak juz zajrzalam na Vitalabo jest promocja na nieplodnosc meska 220 zl za mutacje azf i ctfr hehe to prawie jak za darmo ze tak powiem bo emek w diagnostyce za same azf placil 400 zl
Nieplodnosc zenska gen protrombiny mutacja v- leiden i mutacja mthfr i cftr 480 zl
Subpopulacja limfocytow bez kom Nk 110 zl
Komorki nk 90 zl
Kariotyp robia niestety tylko w glownym laboratorium w bydgoszczy 450 zl od osoby wiec zostaje ci albo dzieciecy albo artemidaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 15:52
Izaura lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Dziękuję Gosiu
w te klocki jestem dobra sama przeszperalam parenascie cennikow
Kochana czy macie jeszcze mrozaki ? Czy bedziecie zaczynac wszystko od nowa
Przepraszam ale nie pamietamBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyMamy jeszcze 2 Mrozaki...ale ja sie boje za bardzo, wydaję mi się ze musi byc coś nie tak skoro 2 poprzednie ze mna nie zostały
Dodam ze miałam jedno poronienie na samym początku staran, dokładnie 7 lat temu od tamtej pory nicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 16:16
-
Izaura wrote:Mamy jeszcze 2 Mrozaki...ale ja sie boje za bardzo, wydaję mi się ze musi byc coś nie tak skoro 2 poprzednie ze mna nie zostałyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura miałaś robiona histeroskopie kiedys? To tez często pomaga i moze wykryc polipy, ktore nie pozwalaja na zagniezdzenie zarodka. U mnie np. podczas histero znalezli oprócz tego widocznego na usg jeszcze jednego.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyTez myslalam o tym badaniu plus nigdy nie miałam laparoskopi ani histero....ach naprawdę czuje się taka nie do konca zdiagnozowana. Lecimy do Pl na początku czerwca, umawiam się do artemidy i niech mnie kierują jak nie to będę robic wszystko na własną rękę
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Izaura miałaś robiona histeroskopie kiedys? To tez często pomaga i moze wykryc polipy, ktore nie pozwalaja na zagniezdzenie zarodka. U mnie np. podczas histero znalezli oprócz tego widocznego na usg jeszcze jednego.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Tez myslalam o tym badaniu plus nigdy nie miałam laparoskopi ani histero....ach naprawdę czuje się taka nie do konca zdiagnozowana. Lecimy do Pl na początku czerwca, umawiam się do artemidy i niech mnie kierują jak nie to będę robic wszystko na własną rękęBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:No wlasnie juz po pirrwszym nieudanym transferze pytalam o to dr D to powiedzial ze jak na usg nic nie ma to te badania są zbędne. ..wychodzi na to ze nie do końca
Jak bym mogla zajsc bez problemu za 1 raze to bym nie wymyslala taka jest prawdaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Gosia a muszę mieć skierowanie na histero, czy mogę sie umówić prywatnie? Wiesz my mieszkamy za granicą i tu jest jeszcze problem przylotow...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny