Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Gosia 321 - ty jesteś skarbnicą wiedzy.
Izaura ja nic nie podpowiem, bo się nie znam.niestety tak to jest jak nie udaje sie za 1 razem to sie szuka wszystkiego
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Asia, Emilka ciągle o was mysle, jak tam mamuśki u Was.
Emilka śpi od wczoraj, toz to nie podobne do Ciebiee_mil_ka, Lura82, Makumba, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim.
Gosiu ja czuje się dobrze a nawet bardzo dobrze. Nie wiem czy nie za dobrze. Nic kompletnie mi nie dolega. Żadnych odczuć. Wczoraj tylko miałam jakieś dziwne kłucie wieczorem ale po paru minutach przeszło.
Ale miałam dziś spanie. Dopiero się obudziłam i to tylko dlatego ze miałam nastawiony budzik bo musze wziąć leki.Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Cześć wszystkim.
Gosiu ja czuje się dobrze a nawet bardzo dobrze. Nie wiem czy nie za dobrze. Nic kompletnie mi nie dolega. Żadnych odczuć. Wczoraj tylko miałam jakieś dziwne kłucie wieczorem ale po paru minutach przeszło.
Ale miałam dziś spanie. Dopiero się obudziłam i to tylko dlatego ze miałam nastawiony budzik bo musze wziąć leki.Bedzie super nie bez powodu przesladowal cie bocian zeby ci dac do zrozumienia ze to jest ten czas i masz jechac po kropka
-
Gosia mi właśnie chodzi o czynność skurczowa po podaniu zarodka,aby ciało go nie oddzucilo podaje się lek.Tu w Artemidzie tego nie robia.
A powiedz mi jeszcze jedna rzecz twój eme robił badanie azf i co ono daje?
Jest sens je robić?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Jest to badanie ktore robi sie przy niskich parametrach nasienia zeby sprawdzic czy nie ma mikrodelecji w ramieniu y ktore jesli sa to sa przekazywane w lini meskiej dzieciom. Odpowiadaja za problemy w sopermatogenezie.
Emkowi badanie wyszlo dobrze. Zlecil je Ramel zeby wykobac razem z kariotypem wiec zrobilismyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Słomka właśnie przez to zapominanie od tygodnia wybieralam sie na badania. Codziennie rano piersze co to do łazienki, potem kawa i przypominalam sobie dopiero o badaniach.
Jak tak patrzę na twoj suwaczek, to zawsze mysle, ze tez juz moglam byc na tym samym etapie ciąży co Ty.
Jak sie czujesz?
Lura najważniejsze że Twój suwaczek też już idzie do przodu, nawet nie zauważysz kiedy i będziesz szykowała się do porodu.
Prócz tego, że puchną mi nogi to wszystko jest ok
Ciągle nie mogę zdecydować w jakim szpitalu rodzić w Wojewódzkim czy u Malarkiewicza - macie jakieś swoje typy? -
słomka :) wrote:Lura najważniejsze że Twój suwaczek też już idzie do przodu, nawet nie zauważysz kiedy i będziesz szykowała się do porodu.
Prócz tego, że puchną mi nogi to wszystko jest ok
Ciągle nie mogę zdecydować w jakim szpitalu rodzić w Wojewódzkim czy u Malarkiewicza - macie jakieś swoje typy?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Jeżeli wszystko będzie dobrze z ciążą i bąblem to chciałbym rodzić w Malarkiewiczu. Moja bratowa rodziła 2 razy i byla bardzo zadowolona. Do Wojewódzkiego tylko jeżeli będzie cos nie tak ( jakas traume mam po histeroskopii choc to inny oddział).
Ojjj tak suwaczek zasuwa ostro.
Wybraliście juz imie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 12:15
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Cześć Dziewczęta
Gosiu dzięki że pytasz, czuję się chyba dobrze. Dzisiaj jestem jakaś osłabiona, nie mam siły na nic, spać mi się chce bardzo. Brzuch trochę mnie ćmi i mam wrażenie ucisku na brzuch. Moje dwa Gałgany dzisiaj grzeczniejsze niż wczorajana1122, e_mil_ka, leo, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczęta
Gosiu dzięki że pytasz, czuję się chyba dobrze. Dzisiaj jestem jakaś osłabiona, nie mam siły na nic, spać mi się chce bardzo. Brzuch trochę mnie ćmi i mam wrażenie ucisku na brzuch. Moje dwa Gałgany dzisiaj grzeczniejsze niż wczoraj
Odpoczywaj wyjdz na slonce po naturalna witaminke dasiastokrota lubi tę wiadomość