Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Gosia a powiedz mi jeszcze jaka morfologie nasienia ma twój emek?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No jak to tesciowa przeciez niewypada zeby ogladala
Ja to mam taka naprawde prosto z kawalow wszedzie wetknie swoj nos i oczywiscie tylko ona ma racje i musisz miec takie same zdanie jak ona bo jak masz inne to bedzie cie do swojego przekonywac. Masakradlatego od wielu juz lat rozmawiam z nia na zasadzie przytakiwania bo juz mi sie nie chce sluchac ze nie mam racji
asiastokrota, e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Apropo luteiny, dziewczyny czy któraś ma na zbyciu? Właśnie się zorientowałam że został mi ostatni listek a wizyta dopiero 22 maja. Jak którejś zbywa to chętnie odkupie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Apropo luteiny, dziewczyny czy któraś ma na zbyciu? Właśnie się zorientowałam że został mi ostatni listek a wizyta dopiero 22 maja. Jak którejś zbywa to chętnie odkupie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia potrzebuje 100, ale Tobie przecież będzie jeszcze przez długi czas potrzebna..
Emilka dzisiaj jakoś brzuch mi nie doskwiera, ale żebym się nie nudziła to górna Siódemka coś dziwnie od rana mnie ćmi, mam nadzieję że obejdzie się bez wizyty i dentysty.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualny
-
Sonia86 może jednak warto odwiedzić dentystę żeby się nie pogorszyło. W ciąży zęby dostają w kość. Chyba że to jakaś nadwrażliwość lub zapalenie dziąsła. Mnie tak ząb bolał. Nie czułam w ogóle że to dziąsło. Dobrze że moja dentystka zna się a rzeczy. Pomógł płyn do płukania jamy ustnej.
-
Sonia86 mam dwa opakowanie 60 tabletek po 50mg, mi albo się przydadzą albo nie ważne do lipca. Trzeba sobie pomagać, mogę ci wysłać.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
sonia86 wrote:Apropo luteiny, dziewczyny czy któraś ma na zbyciu? Właśnie się zorientowałam że został mi ostatni listek a wizyta dopiero 22 maja. Jak którejś zbywa to chętnie odkupie.
sonia86 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota będziesz naszą forumową apteką
ty to masz zapasy
prawda Małgoś741
Zostało mi jeszcze z Gdańska tu kazali mi brać lutinus a tamte leżą. Podjęzykowej ile mam to dopiero zapasy ho ho
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnyStorczyki wrote:Dziękuję Ena. Denerwuje się to chyba dlatego bo mi zależy żeby utrzymać się w programie.
Co u Ciebie słychać było? Jak córcia? Piękny masz suwaczek.
e_mil_ka, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Lura najważniejsze że Twój suwaczek też już idzie do przodu, nawet nie zauważysz kiedy i będziesz szykowała się do porodu.
Prócz tego, że puchną mi nogi to wszystko jest ok
Ciągle nie mogę zdecydować w jakim szpitalu rodzić w Wojewódzkim czy u Malarkiewicza - macie jakieś swoje typy? -
O matko dziewczyny jak ja się dziś zerwałam na równe nogi. Śniło mi się że okres dostałam. Masakra jakaś. Pełno krwi. Ten sen był tak realny że aż się popłakałam. Już nawet we śnie myślałam że musze Wam o tym tragicznym wydarzeniu na forum napisać. Co za sen już pewnie nie zasnę.
Ena jak tam wybawiłaś się?
Miłego dnia dziewczyny. -
Emilka wiesz że sny są odwrotne
Ja od transferu mam sny o seksie. Codziennie są bardzo realistyczne. Boje się że się nie uda. Przy ostatniej próbie chciało mi się i dostalam okres. Przepraszam że pisze wam o takich rzeczech. Mam te sny codziennie
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc