Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:O matko dziewczyny jak ja się dziś zerwałam na równe nogi. Śniło mi się że okres dostałam. Masakra jakaś. Pełno krwi. Ten sen był tak realny że aż się popłakałam. Już nawet we śnie myślałam że musze Wam o tym tragicznym wydarzeniu na forum napisać. Co za sen już pewnie nie zasnę.
Ena jak tam wybawiłaś się?
Miłego dnia dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 08:54
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Emilka no to nie dostaniesz @
Mam nadzieje ze uda mi sie podchodzic pod koniec maja, bo mojemu w pracy sie nie uklada moze i bedzie musial zmienic.Juz czasami mam tak dosc ze najchetniej to bym psa kupilaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Emilka wiesz że sny są odwrotne
Ja od transferu mam sny o seksie. Codziennie są bardzo realistyczne. Boje się że się nie uda. Przy ostatniej próbie chciało mi się i dostalam okres. Przepraszam że pisze wam o takich rzeczech. Mam te sny codziennie
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Moje GURU jak zwykle kochane, pełne optymizmu, i z dobrym słowem od rana
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Emilka wiesz że sny są odwrotne
Ja od transferu mam sny o seksie. Codziennie są bardzo realistyczne. Boje się że się nie uda. Przy ostatniej próbie chciało mi się i dostalam okres. Przepraszam że pisze wam o takich rzeczech. Mam te sny codziennie
-
Ena wrote:Żeby nie było, że o tej porze - z wesela wróciłam i zasnąć nie mogę. Jak zależy, to stres większy. Miejmy nadzieję, że już w 100% was zakwalifikują. Ja mam teraz sporo roboty- piszę artykuły i tym mam zajętą głowę. Dzięki, że pytasz. Zuzanna to taka pocieszka i łobuziara.
-
Asiastokrota ja też Ci mówię że Tobie się uda.
Wiecie co? Przysnęłam po tym tragicznym snie. I wiecie co mi się przyśniło? Że dostałam okresi sobie myślę w tym śnie że ne możliwe żeby znowu mi się śniło. Teraz to musi być prawda. A tu cyk budzik dzwoni. Masakra wykończę się z tymi snami.
-
asiastokrota wrote:Moje GURU jak zwykle kochane, pełne optymizmu, i z dobrym słowem od rana
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota ja też Ci mówię że Tobie się uda.
Wiecie co? Przysnęłam po tym tragicznym snie. I wiecie co mi się przyśniło? Że dostałam okresi sobie myślę w tym śnie że ne możliwe żeby znowu mi się śniło. Teraz to musi być prawda. A tu cyk budzik dzwoni. Masakra wykończę się z tymi snami.
W ciazy sny sa bardzo realistyczne tak jak by sie dzialo tu i teraz
Emilko glowa do gory tobie tez sie udalo tym razemasiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Emulka, dzień przed robieniem testu śniło mi się że dostałam okres:) asiastokrota takie sny to chyba standard w ciąży
Ty trzymaj tą luteine dla siebie.
Gosia wysłałam zaproszenie. Bardzo dziękuję:*asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Izaura wrote:Sonia ja mam trzy listki, tylko ze z Anglii to Ci dojdzie dopiero gdzieś środa, czwartek. Jak chcesz to wyślę?3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Emilka to kiedy jedziemy do wariatkowa??? Od razu na oddział zamknięty bo na dziennym to nam nie pomogą raczej
Gosia321, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba wrote:Asiastokrota my z Aną na początku ciąży też miałyśmy takie sny haha
asiastokrota, Gosia321, Makumba lubią tę wiadomość