Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zle spalam i dzis mnie boli kark i glowa juz nawet kawe sobie zrobilam. Laura mi glukoza wyszla 79.7 a bałam sie ze bedzie zle bo ostatnio przed in vitro jak badalam w artemidzie to mialam 100. A dodam ze dzien wczesniej na wieczór zjadlam pączka i myslalam ze wynik bedzie duży. Martwi mnie wynik WBC czyli leukocyty bo mam az 19 a norma do 10 ale czytalam ze w ciazy moze byc wiecej tak okolo 15 a ja i tak mam za duzo. Czytalam ze to moze byc infekcja wewnatrzmaciczna i ze to moze doprowadzic do wczesniejszego porodu. Dobrze ze w srode wizyta.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jak Was czytam o tych wszystkich wynikach w ciąży, normach itd to normalnie zielona jestem.
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Eni u mnie WBC 9,5 czyli w górnej granicy. Podobno w ciąży wyniki powinien lekarz omawiac bo dla nas sa inne.. normy? Zobacze w poniedziałek.
Tak czy inaczej maz zrobil wnikliwą analizę moich wyników, twierdzi ze parę rzeczy mozna by zmienic ale jak to stwierdził.... to analiza dla normalnego człowieka a nie w dwupaku22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Musial spojrzeć swoim okiem:-)
-
On niestety na pamięć zna normy morfologii. Jako nastolatek chorowal na białaczkę wiec wiesz ...
No nic teraz zly chodzi,obudził sie obrażony. Twierdzi, ze snilam mu sie, ze pojechalam na rowerze na ryby i to sama. Boże co ja poczne jak nasze dziecko sie w niego wda?Gosia321, asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:On niestety na pamięć zna normy morfologii. Jako nastolatek chorowal na białaczkę wiec wiesz ...
No nic teraz zly chodzi,obudził sie obrażony. Twierdzi, ze snilam mu sie, ze pojechalam na rowerze na ryby i to sama. Boże co ja poczne jak nasze dziecko sie w niego wda?asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja się właśnie obudziłam
witajcie
we śnie pokłóciłam się z Marcinem o jakąś lafirynde
psycha działa
Emilka mnie cycki też bola, wczoraj myślałam że pękną dziś już lepiej
Laura na ryby, sama??? Serio kobietom to jest ich światTy na zakupy idź lepiej
musisz ładnie w ciąży wyglądać
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota a ty bierzesz luteine czy cos jeszcze? Bo ja teraz mam i duphaston i luteine do tego jeszcze acard i ten estrofem dalej łykam. Do tego jeszcze witaminy. Jak wyjme wszystko to jak emerytka.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ja mam lutinus, estrofem i witaminy które biorę cały czas. Marcin jak widzi moje pudełko z prochami to pyta czy chce mi się jeszcze jeść
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No tak asiastokrota i emilka w ciazy to teraz cisza na forum przez caly dzien
bo spia obydwie gaduly
Emilka mnie cycki tez bolaly po luteinie masakra chodzic nie moglam lezec nie moglamasiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Ja mam lutinus, estrofem i witaminy które biorę cały czas. Marcin jak widzi moje pudełko z prochami to pyta czy chce mi się jeszcze jeść
co to bedzie jak dojda wszystkie po transferze
Lekomanka bedeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤