Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaglądałam co chwila ale nikogo nie było to myślałam że śpicie
Ja trochę spalam i byłam pojeździć autem. Brat mnie uczył wytrzymaliśmy tylko godzinę zabrakło nam cierpliwości do siebie
Makumba, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka drzemka dobra rzecz
miłego wieczoru ci życzę
Laura może przejdź się jutro do lekarza, może zjadlaś coś co ci zaszkodziło. Nie jadłaś niczegoostrego?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Zaglądałam co chwila ale nikogo nie było to myślałam że śpicie
Ja trochę spalam i byłam pojeździć autem. Brat mnie uczył wytrzymaliśmy tylko godzinę zabrakło nam cierpliwości do siebie
Wazne ze nikogo nie rozjechalasasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Aska ty sie teraz nie denerwuj
Wazne ze nikogo nie rozjechalas
Jedyna osoba którą piwinnam rozjechać to mój bratjutro będę miała kolejną szansę
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
A ja się obijam cały dzień.. pojechałam na godzinkę na działkę z mamą i obejrzałam film przez internet.."po prostu przyjaźń" ..fajny były momenty że się poryczałam...
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Ja się nie denerwowałam, przynajmniej zapomniałam trochę o gałganach
Jedyna osoba którą piwinnam rozjechać to mój bratjutro będę miała kolejną szansę
Ja pamiętam kiedy pierwszy raz siadłam za kierownicęteż tak jak Ty z moim bratem. To było dla mnie tak silne przeżycie że dostałam pierwszą w życiu miesiączkę
fajnie wspominam pierwszą jazdę autem.
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Emilko ja mam prawo od 9 lat tylko nie jeździłam od 5. Muszę po przypominać sobie parę rzeczy. Koleś który uczył mnie jeździć nauczył mnie tylko zdać egzamin
We wtorek będę jeździć z profesjonalistą ze szkoły jazdy. Dzisiaj bolał mnie brzuch na @ a jak pojechałam to przynajmniej nie myślałam, ze świrowała bym w domu
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ja dzisiaj miałam przez chwilę bóle @,ciągnie mnie w macicy trochę. Na okrągło myślę że się nie uda za chwilę że na pewno tak. Masakra jakaś. Najgorsze że leki które bierzemy dają objawy ciążowe, oszaleć można.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrota faktycznie luteina daje swoje objawy ale nauczyłam się sobie tłumaczyć że te objawy daje tylko luteina i nie mogę się w nich niczego doszukiwać. Ja znów jak mnie tak ciągnie z prawej strony to mam schize że pozamaciczna mnie czeka. Wykończę się.
-
To jest okropne co musimy przechodzić, ja też walczę by sie nie wczuwać ale jest to bardzo trudne. Musimy sobie wmawiać że będzie dobrze, MUSI BYĆ.
Raczej będę testować w piątek bo wtedy kończy mi się luteina, chciałabym jak najszybciej ale paniczne się boję.TERA83 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ja jeszcze nie wiem kiedy zdobędę się na test. Z jednej strony lepiej szybciej dowiedzieć się czy się udało bo jak się nie uda to chciałabym mieć czas na dojście do siebie po kolejnej porażce. Z drugiej lepiej później testowac no gdyby się udało to nie martwiłabym sir czy czasem beta nie jest za niska.
TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość