Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonia, my nie mamy imienia. Znaczy mąż ma, ale ja nie.
Jeszcze mam niecałe 2 miesiące, kupa czasu.
Boże, jeszcze nic nie mam... Oglądałam łóżeczka właśnie, ale za duży wybór jest.
Ana, Makumba, która z Was robi screeny ważnych informacji z forum?Potrzebuję zdjęcia na temat podkładów i gaci poporodowych. Muszę zacząć cykać też zdjęcia.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia na forum krąży od pewnego czasu dobry wirus zaraz i ty zalapiesz go.
Dziewczyny te które juz wiedzą, ze będzie dziewczynka lub chlopiec. Czy wasza intuicja co do płci sie sprawdzila?
My od samego transferu gadamy jak do chopaka (nawet maz ktory chciaby córeczkę) tak sie juz przyzwyczaiłam i będzie dziwnie sie przastawic jak by coWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 13:09
Karcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Karcia na forum krąży od pewnego czasu dobry wirus zaraz i ty zalapiesz go.
Dziewczyny te które juz wiedzą, ze będzie dziewczynka lub chlopiec. Czy wasza intuicja co do płci sie sprawdzila?
My od samego transferu gadamy jak do chopaka (nawet maz ktory chciaby córeczkę) tak sie juz przyzwyczaiłam i będzie dziwnie sie przastawic jak by co
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
My narazie mówimy nasz okruszek ale oboje z mezem chcielibyśmy dziewczynke ale chec na kwasne sugeruje chlopca. Zobaczymy.ostatnio na innym forum przeczytalam ze dziewczyna miala prenantalne jakos w 11 tc i dr na 80% powiedzial ze dziewczynka. Czy to mozliwe ze tak szybko.
-
Ja nie miałam żadnych przeczuć co do płci. Mąż za to mówił do brzuszka Staś. Później się okazało, że jest dziewczynka. Już dwa razy mi dr powiedział, że dziewczynka, na ostatnim usg nawet pokazał i mam nadzieję, że się nic nie zmieni, bo ostatnio czytałam że kilku lekarzy mówiło kobiecie, że chłopiec a urodziła się dziewczynka.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Sonia, my nie mamy imienia. Znaczy mąż ma, ale ja nie.
Jeszcze mam niecałe 2 miesiące, kupa czasu.
Boże, jeszcze nic nie mam... Oglądałam łóżeczka właśnie, ale za duży wybór jest.
Ana, Makumba, która z Was robi screeny ważnych informacji z forum?Potrzebuję zdjęcia na temat podkładów i gaci poporodowych. Muszę zacząć cykać też zdjęcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 14:03
Asia08 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:My narazie mówimy nasz okruszek ale oboje z mezem chcielibyśmy dziewczynke ale chec na kwasne sugeruje chlopca. Zobaczymy.ostatnio na innym forum przeczytalam ze dziewczyna miala prenantalne jakos w 11 tc i dr na 80% powiedzial ze dziewczynka. Czy to mozliwe ze tak szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 14:02
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Asia08 Ty przestań z tą płcią
Sonia nie mam imienia. Może Kasia?
Asia08 nie robię zrzutów ekranów niestety... Nadzieja w Anie. To jesteś lepsza ode mnie, bo ja mam już łóżeczko! Ale spoko, nic poza tym.. Kiedy masz wizytę?
Lura mi intuicja mówiła, że chłopiec ale jest dziewczynkahurra
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia08 Ty przestań z tą płcią
Sonia nie mam imienia. Może Kasia?
Asia08 nie robię zrzutów ekranów niestety... Nadzieja w Anie. To jesteś lepsza ode mnie, bo ja mam już łóżeczko! Ale spoko, nic poza tym.. Kiedy masz wizytę?
Lura mi intuicja mówiła, że chłopiec ale jest dziewczynkahurra
-
Sonia86, mamy dwa pomysły, jeden mój, drugi męża...i powiem szczerze, że ten mężowy bardziej mi się podoba i pewnie zostanie. Ale na razie nie zdradzę
Asia08, ja ze względu na incydent sprzed miesiąca mam już prawie wszystko. Łóżeczko, wózek, nosidełko i siedem kartonów ubrań dostaliśmy od rodzinyTorby do szpitala kompletuję sama. Młody już praktycznie spakowany, zostało mi dokupić parę rzeczy w aptece.
Ostatnio pani w szkole rodzenia mówiła o gaciach poporodowych, ze najlepsze siatkowe. A podkłady z Belli, takie żeby oddychały. Powiedziała jeszcze, że w szpitalach podkłady powinni mieć, ale jedną paczkę na wszelki wypadek można wziąć (chodzi mi o te duże podpaski). A jeśli chodzi o te na łóżko, to też raczej mają. A jak chcesz kupić, to chyba najlepiej dużą pakę 100szt 90X60 na allegro zamówić. Ja chyba tak zrobię, zawsze mogą się przydać potem przy odzwyczajaniu od pieluchy.Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Jeszcze nie . w srode po wizycie podejme decyzje czy umówić sie do Dr.P czy do Hoope albo Kuli.
-
Makumba, no ja to tylko czytam takie rzeczy. Mam nadzieję, że mojej księżniczce nic nie wyrosło przez 3 tygodnie.
Wizytę mamy w środę.
Dostałam od mojej babci 200 zł za to, że ją odwiedziłam, to kupię coś Małej, żeby miała od prababci ukochanej.I właśnie myślę, że dołożę i kupię łóżeczko.
A powiedzcie jeszcze o materacach. Jaki wybrać? Czytam, że w tych grykowych, to robaki lubią sobie być.
Makumba lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Makumba, no ja to tylko czytam takie rzeczy. Mam nadzieję, że mojej księżniczce nic nie wyrosło przez 3 tygodnie.
Wizytę mamy w środę.
Dostałam od mojej babci 200 zł za to, że ją odwiedziłam, to kupię coś Małej, żeby miała od prababci ukochanej.I właśnie myślę, że dołożę i kupię łóżeczko.
A powiedzcie jeszcze o materacach. Jaki wybrać? Czytam, że w tych grykowych, to robaki lubią sobie być. -
Asia08, też to czytałam o grykowych. I jeszcze może być zapach specyficzny. Mój mąż chyba by tego nie zniósł, ja zresztą też nie mam ochoty wąchać gryki
Kupiliśmy piankowy z kokosem. Na podobnym sami śpimy, więc chyba będzie OK. A jeśli chcesz coś więcej, to są jeszcze lniane i konopne.
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Lura82 wrote:Karcia na forum krąży od pewnego czasu dobry wirus zaraz i ty zalapiesz go.
My od samego transferu gadamy jak do chopaka (nawet maz ktory chciaby córeczkę) tak sie juz przyzwyczaiłam i będzie dziwnie sie przastawic jak by co
Lura moja intuicja się nie sprawdziła. Ja byłam mocno nastawiona na chłopaka, ale siusiak nie chciał mu wyrosnąć i jest dziewucha
Asia co do podkładów to chyba bella (takie wielkie są najlepsze), u nas położna mówiła, żeby nie były takie podklejane-bo ta klejąca warstwa utrudnia przepływ powietrza. A majty siateczkowe- takie bokserki.