Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba dzisiaj jak spałam rzucił mi piłkę na twarz obślinioną taka miałam pobudkę
Ble. No ogólnie Piracik dojrzewa ciągle ma jakieś chcice
Chyba trzeba będzie go wykastrować bo meczy się biedak a nie mamy gdzie go dopuścić.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie sprawa na pewno rozwiąże się w weekend. W sobotę powinna dostać okres albo dostane albo beta w poniedziałek. Ja nie muszę niczego wiedzieć bo więcej nie będziemy próbowali. Emilko ty powinna zrobić wcześniej masz racje. Tak mnie dziś brzuch bolało jak nigdy, nie brałam rady przynieść zakupów z Tesco a nie było och dużo musiałam zadzwonić po Marcina. Przyszłam do domu to się polożyłam dopiero wstałam a teraz boli mnie normalnie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota zaraz dostaniesz w nos. Żadnych zakupow prosze mi nie dźwigać. I nie obchodzi mnie czy to jest dużo zakupów czy mało. No chyba, że idziesz do sklepu po gume orbit czy cos podobnego.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Juz po wizycie. Przedstawiam Wam bąbla
Najpierw spał, a jak sie zaśmiałam to tak zaczął ruszac raczkami i nóżkami, dr smial sie ze ma po mamusi adhd. Tak czy inaczej moje 4 cm szczescia ma sie dobrze. Az trudno uwierzyć, ze takie maleństwo a juz człowieczek.e_mil_ka, Asia08, TERA83, asiastokrota, eni33, polopiryna, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura, wejdz na www.zapodaj.net i dodaj zdjecie z tel. A jak sie wczyta, to skopiuj ktorys link i wklej tutaj.
Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer