Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f46edd89e57.jpg
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba dopadła mnie infekcja od tej luteiny. Jak sobie ją aplikuję to mnie piecze no i mam takie geste białe upławy. Na początku jak zaczęłam przyjmować luteine to to co wypływało miało konsystencje piasku a teraz tak nie jest. Nie wiem czy zapisać się do Artemidy na wizytę. Boje się ze się wygłupie że to jest luteina ale martwi mnie to pieczenie. Normalnie mnie nie piecze. Tylko przy wkładaniu. Co byście zrobiły?
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny chyba dopadła mnie infekcja od tej luteiny. Jak sobie ją aplikuję to mnie piecze no i mam takie geste białe upławy. Na początku jak zaczęłam przyjmować luteine to to co wypływało miało konsystencje piasku a teraz tak nie jest. Nie wiem czy zapisać się do Artemidy na wizytę. Boje się ze się wygłupie że to jest luteina ale martwi mnie to pieczenie. Normalnie mnie nie piecze. Tylko przy wkładaniu. Co byście zrobiły?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 21:16
-
ana1122 wrote:Ja tak miałam Ale juz przy dłuższym stosowaniu. Jak mnie piekło to lecialam pod prysznic I się mylam sama woda mi pomagało. Wydaje mi się ze to może być uczulenie
Ana ale mnie piecze w środku a nie na zewnątrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 21:19
-
e_mil_ka wrote:Ana ale mnie piecze w środku a nie na zewnątrz.
-
Ana biorę luteine. Kurczę to nie mogli mi lutinusa przepisać?
Laura ja ma skłonności do infekcji. Z grzybica walczyłam nieustannie przez parę lat. Wystarczy lekkie zaburzenie i jestem gotowa.
Wiecie co mam wszystko tam czerwone i lekko opuchnięte Wiem że to może śmieszne ale z ciekawości wzięłam lusterko. Boje się ze stanie się cos mojemu szkrabowi -
e_mil_ka wrote:Ana biorę luteine. Kurczę to nie mogli mi lutinusa przepisać?
Laura ja ma skłonności do infekcji. Z grzybica walczyłam nieustannie przez parę lat. Wystarczy lekkie zaburzenie i jestem gotowa.
Wiecie co mam wszystko tam czerwone i lekko opuchnięte Wiem że to może śmieszne ale z ciekawości wzięłam lusterko. Boje się ze stanie się cos mojemu szkrabowie_mil_ka lubi tę wiadomość