Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ja tam zawsze leki kupuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 03:32
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Cześć dziewczyny.
Już się obudziłam. Leże tak sobie i myślę że lubię kiedy tak się budzę bo tak fajnie jest w domu. Cisza wszyscy śpią nikt nie łazi pies nie szczeka. Oczywiście lubie tak kiedy nie chodzę do pracyMiłego dnia wszystkim
sonia86, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Emilka a jak tam sytuacja z luteiną? Powiem Ci że ja brałam i lutinus i luteine i z dwojga złego wolę luteine, lutinus jest większy i miałam wrażenie że szybciej wypływa, podrazniał mnie tak samo jak luteina albo i gorzej. Zaraz po transferze miałam progesteron w żelu Crinone i spowodował on u mnie infekcje, wtedy lekarz zamienił mi go na luteine. Do tej pory czuje czasami dyskomfort jak ją stosuje, ale ostatnio robiłam stopień czystości i posiew i było ok. A Ty wybierasz się dzisiaj do art? Może lepiej to sprawdzić. Ja dzisiaj Idę do dentysty co raz gorzej z tym moim zębem, a leczylam go kuźwa przed ciążą...3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Karcia wrote:Dziewczyny to czy tylko ja zostałam bez dzietna tu?
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hej kobietki
Makumba, Donald Kaczyński to by chyba było gorsze przegięcie niż Lech albo Jarosław...choć te dwa też oczywiście już nam zasugerowano
Emilka, z takimi rzeczami to nie ma co zwlekać. Szybko do doktora i zmienić na coś innego, może najlepiej jakąś doustną, bo jak już Ci się tam babrze, to nie ma co więcej drażnić.asiastokrota, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny u mnie sprawa na pewno rozwiąże się w weekend. W sobotę powinna dostać okres albo dostane albo beta w poniedziałek. Ja nie muszę niczego wiedzieć bo więcej nie będziemy próbowali. Emilko ty powinna zrobić wcześniej masz racje. Tak mnie dziś brzuch bolało jak nigdy, nie brałam rady przynieść zakupów z Tesco a nie było och dużo musiałam zadzwonić po Marcina. Przyszłam do domu to się polożyłam dopiero wstałam a teraz boli mnie normalnie.
nie wiesz ze w ciazy nie mozna dzwigac
-
Lura82 wrote:Juz po wizycie. Przedstawiam Wam bąbla
Najpierw spał, a jak sie zaśmiałam to tak zaczął ruszac raczkami i nóżkami, dr smial sie ze ma po mamusi adhd. Tak czy inaczej moje 4 cm szczescia ma sie dobrze. Az trudno uwierzyć, ze takie maleństwo a juz człowieczek.Lura82 lubi tę wiadomość
-
Laura maluszek śliczny. Ja tez dzis ide do dentysty.
-
Gosia321 wrote:Zakupy to niech Marcin nosi ty nawet nie probuj
nie wiesz ze w ciazy nie mozna dzwigac
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
sonia86 wrote:Emilka a jak tam sytuacja z luteiną? Powiem Ci że ja brałam i lutinus i luteine i z dwojga złego wolę luteine, lutinus jest większy i miałam wrażenie że szybciej wypływa, podrazniał mnie tak samo jak luteina albo i gorzej. Zaraz po transferze miałam progesteron w żelu Crinone i spowodował on u mnie infekcje, wtedy lekarz zamienił mi go na luteine. Do tej pory czuje czasami dyskomfort jak ją stosuje, ale ostatnio robiłam stopień czystości i posiew i było ok. A Ty wybierasz się dzisiaj do art? Może lepiej to sprawdzić. Ja dzisiaj Idę do dentysty co raz gorzej z tym moim zębem, a leczylam go kuźwa przed ciążą...
-
Aaa, Makumba, ja od jakiegoś czasu nie mam skurczów mimo że odstawiłam no-spę. Może przez ten magnez się uspokoiły, a może po prostu leżenie w domku pomaga. Czasem tylko czuję takie ściskanie jak na okres, ale to tak co parę dni.
Jak miałam, to mi się brzuch napinał w jednym miejscu, robił się bardzo twardy. Według opisu przepowiadające zaczynają się od dna macicy i schodzą w dół, więc u mnie to chyba nie do końca to było. Chociaż, kto tam wie...19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Aaa, Makumba, ja od jakiegoś czasu nie mam skurczów mimo że odstawiłam no-spę. Może przez ten magnez się uspokoiły, a może po prostu leżenie w domku pomaga. Czasem tylko czuję takie ściskanie jak na okres, ale to tak co parę dni.
Jak miałam, to mi się brzuch napinał w jednym miejscu, robił się bardzo twardy. Według opisu przepowiadające zaczynają się od dna macicy i schodzą w dół, więc u mnie to chyba nie do końca to było. Chociaż, kto tam wie...
Dzięki za odpowiedz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 08:37
-
Makumba wrote:Często miewam bóle okresowe (czytałam że bardzo mocne tego typu przepodwiadają.. poród), twardy brzuch robi mi się również bardzo często. Lekarz Ci zalecił magnez?
Dzięki za odpowiedz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 08:44