Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczynki.
Asiastokrotka, chyba nie trzeba byc na czczo.asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiu chyba nie trzeba tak jak i estradiol.
To teraz chyba będzie większość dziewczynek. Rosnie przedszkole
Asia, Emilka podziwiam za wytrzymałość. Ja wytrzymalam do 6dpt, a test poszedl w ruch juz 5.
asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilko nie zamierzam niczego robić
Pytam bo bratowa dzisiaj była na wizycie u dr S i tak ją wku... że zapomniała zapytać czy ma progesteron zrobić na czczo czy nie. Ja Emilko postanowiłam bete robię dopiero w poniedziałek jak dr D przykazał
żadnych sikańców, progesteronów nic
Dzielna będę
Dam radę
Asia08, Lura82, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota ja chyba wcześniej bo chciałabym wiedzieć czy maluszek się chociaż zagnieździł. Bo jak znowu będzie biochemiczna i berę zrobię zbyt późno to nie będę wiedziała czy maluszek się wtulił. To dla mnie ważna informacja bo być może jeśli sytuacja się powtórzy będę chciała zrobić jakieś kolejne badania w tym kierunku.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota ja chyba wcześniej bo chciałabym wiedzieć czy maluszek się chociaż zagnieździł. Bo jak znowu będzie biochemiczna i berę zrobię zbyt późno to nie będę wiedziała czy maluszek się wtulił. To dla mnie ważna informacja bo być może jeśli sytuacja się powtórzy będę chciała zrobić jakieś kolejne badania w tym kierunku.
e_mil_ka, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Kurcze no ja wykituję. rano bolał mnie brzucha teraz jak przeszło to wszystko. i brzuch mnie nie boli i nic mnie nie ciągnie masakra. Z tych nerwów wykituje. Jak boli źle jak nie boli też źle.
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Emilko nie zamierzam niczego robić
Pytam bo bratowa dzisiaj była na wizycie u dr S i tak ją wku... że zapomniała zapytać czy ma progesteron zrobić na czczo czy nie. Ja Emilko postanowiłam bete robię dopiero w poniedziałek jak dr D przykazał
żadnych sikańców, progesteronów nic
Dzielna będę
Dam radę
asiastokrota lubi tę wiadomość