Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey do tego ivf nieodplatego to sponosor ma takie wymagania ze szok.wszystko musi byc jak on chce duzo osob zmiejszl z80 na20 i jeszcze byle wynik malo rozniacy sie od tego co chce to juz odpadasz.tu nawet wskaznik Bmi ma znaczenie.Jezeli masz wiecej co on chce to juz odpadasz.
-
monisia13 wrote:asiastokrota wszystkie potrzebne badania robiłam w Olsztynie a na wizyty chodziłam do dr. D. Na sam monitoring stymulacji jadę do Białegostoku do prof. W. Słyszałam że lekarz z powołania i dobry specjalista.
Tylko muszę jakiś nocleg zorganizować na te kilka dni, może kochane coś podpowiecie w tej sprawie?
I mam jeszcze jedno pytanko, czy jest szansa że wystawią mi w klinice zwolnienie lekarskie na te kilka dni pobytu w Białymstoku i na kilka dni po transferze,o ile będzie transfer:(( mam problem w pracy z dostaniem wolnego.
Życzę wszystkim miłego dniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ana hehe no ja jestem bardzo ciekawa.
Ale wczoraj mi niefortunne załadowali ten zastrzyk w dupsko. Tak mnie boli i mam siniola niezłego. Myślałam wczoraj że uklęknę z bólu.smialam sie do pielegniarki ze teraz to mi rozluznila wszystko lacznie z nogami i niech sie modli zeby zwieracze mi nie puscily
e_mil_ka, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:A może i dobrze że teraz czuje się inaczej niż po poprzednich transferach.
asiastokrota, ana1122 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Gosia pielęgniarka mówi do mnie ojej a ja tak starałam się delikatnie
pomyślałam że nie chciałabym trafić na dzień w którym by delikatna nie była
Musi byc hardkor jak jest niedelikatnaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
dzięki dziewczynki za słowa wsparcia, czym bliżej tym większy stres mnie dopada. Co do zwolnienia to jak leczyłam się w Gdańsku to na monitoring nie dawali zwolnienia a po transferze dwa tygodnie dostałam. Mam nadzieję że ze zwolnieniem na czas stymulacji nie będzie problemu.
A nocleg jakiś polecicie?
Monia -
e_mil_ka wrote:Ona84 to faktycznie nie za wesoło jest. I co będziesz czekać? Chyba jeszcze Cię nie odrzucili skoro kazali czekać na drugą turę.
-
Monisia13 nocleg mam super, tani, blisko szpitala, właściciel jest przemiły. Nr telefonu 601 130 666 Sebastian Markowski pokoje gościnne Logado
eni33, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Teraz jak byliśmy, przez dwie noce spaliśmy w Artemidzie. Tam też mają pokoje do wynajęcia. Płaciliśmy 150 zł było to oddzielne mieszkanie-super. Tylko do szpitala trzeba taksówkaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc