Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Jezu Słomka 26 dni... Jak się czujesz?
Emilka i Asiastokrotka a za 14 dni będziemy Wasze maluszki wpisywać w kalendarz
e_mil_ka, asiastokrota, ana1122, sonia86, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:I niedługo kolejne forumowe bobo bedzie ma świecie
Emilka i Asiastokrotka a za 14 dni będziemy Wasze maluszki wpisywać w kalendarz
ObyAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Zapomniałam napisać co zasłychnęłam w białostockiej Artemidzie odnośnie tego bezpłatnego in vitro.
Pani mówiła, że będzie druga tura bo pierwsza już ruszyła i że nie wiadomo kiedy tak naprawdę ruszy ta druga tura bo to wszystko zależy od inwestora. Mówiła też że inwestor ograniczył liczbę par mogących uczestniczyć w tych badaniach.
-
Makumba wrote:Jezu Słomka 26 dni... Jak się czujesz?[/QUOT
Chyba trochę jestem przerażona, trochę się nie mogę doczekać...
a fizycznie czuję się ok, trochę zgaga mi dokucza-nigdy wcześniej jej nie miałam i nogi trochę puchną.Makumba lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Zapomniałam napisać co zasłychnęłam w białostockiej Artemidzie odnośnie tego bezpłatnego in vitro.
Pani mówiła, że będzie druga tura bo pierwsza już ruszyła i że nie wiadomo kiedy tak naprawdę ruszy ta druga tura bo to wszystko zależy od inwestora. Mówiła też że inwestor ograniczył liczbę par mogących uczestniczyć w tych badaniach.
Nie wiem czy zmniejszenie liczby par w Artemidzie nie jest spowodowane tym ze inwestor to samo badanie bedzke prowadzil w Bialostockim Bocianie Warszawskim Novum Szczecinskim Vitrolive i chyba jeszcze jakiejs klinice na slaskuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Bralas dobrze tylko nospe bierze sie po 1 tabl a nie 2 na raz
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Kurcze tyle sie tu dzieje. Emilka I Asia trzymam kciuki. Leo jejku jak ten Twoj synus szybko rosnie:) . Kilka nowych dziewczyn przybylo a ja nawet nie mam czasu na poczytanie I blizsze poznanie. Przeziebienie mnie wzielo znow a jutro I w sobote znow do roboty na 13 godz ale przynajmiej nie mam czasu na myslenie I martwienie sie.
asiastokrota, ana1122, Gosia321, malgos741, leo lubią tę wiadomość
Karcia -
nick nieaktualnyCześć
Emilka - to trzymam teraz kciuki za Twoje i Asistokrotki pozytywne testowanie.
Monisia 13 - ja nie podpowiem co do kosztów invitro, bo nie jestem zorientowana.
Karcia - ty zarobiona kobieto :-)Klienci cię nie wkurzają?asiastokrota, e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Oj tam oj tam.....ręce mi się zmeczą
Rece to ci sie zmecza dopiero za 8 miesiecy jak bedziesz tulic swoje bobasy a teraz wyciskaj nospe po 1 tabl co 3-4 hasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia i jak praca podoba sie czy juz masz dosc ? A jak tam z zapiekankami masz ochote jeszcze na zapiekanke? Slyszalam ze jak ktos pracuje z jakims rodzajem jedzenia to nie moze nawet na nie patrzec
A jak tam sprawy z mezem ? Jest jeszcze szansa ze bedziecie razem czy jednak juz wszystko steaconeKarcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Hehe dobre
Rece to ci sie zmecza dopiero za 8 miesiecy jak bedziesz tulic swoje bobasy a teraz wyciskaj nospe po 1 tabl co 3-4 hJa taka leniwa jestem chciałam iść na łatwiznę
e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc