Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Dziś normalnie depresja. Już nie będę Was zatruwać. Bol piersi, kłucie w kroku i śpiąca królewna. Poruszyła się jak ją pobujałam na boki. Coś czuję, że ziewnęła i przewróciła się na drugi bok.
Chyba trzeba się czymś zająć.
Jezu co za pogoda....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 11:52
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Szturcham i gadam
pies myśli, że to do niego
Muszę zachować spokoj, bo jak się nakręcę to wtedy tylko szpital <ryczy>.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ana przypomnij mi co Ci lekarz powiedział z tym kłuciem?
Chyba zaczyna mi się jakieś zapalenie pęcherza czy coś. Użyłam tantum rosa i wzięłam ciepły prysznic. Zaraz wyślę męża po sok żurawinowy. Co jeszcze moge zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:15
-
Makumba wrote:I jak ją nazywasz? Gałganiara itp? Głupio tak bez imienia.
No glupio bez imienia. Mowie do niej Malutka. I gadam, ze musi sie ruszac, bo wtedy ja sie nie martwie i wiem, ze z nia wszystko ok, ze mnie to nie boli, ze to lubie i takie tam. Szpitalem tez chyba raz straszylam.
Tak jak Ana napisala, poloz sie i przyloz reke. Ja nadal nie wszystkie ruchy czuje, sporo jest takich delikatnych, ze tylko widze.
U mnie akurat lezenie na lewym boku nie dziala, tylko na plecach.
Moze do tych slodkosci dorzuc cole, lody. Albo odwrotnie jakuegos kwasiora.
Sonia, ja mam Angelsounds czy jakos tak. Taki maly rozowo bialy. Kupowalam na allegro za 100 pare zlotych. Chyba slomka go tu polecala i poszlam za ciosem.
Czasem ciezko zlapac, ale na spokojnie i sie udaje. Nawet znalazlam apke na tel.ktora liczy uderzenia, bo on nie ma tej opcji. Tylko kablem trzeba poloczyc tel.z detektorem. Ale wyrzucilam ja juz, bo nie mam pamieci w tel.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Witajcie dziewczynki
Gratuluję wszystkim którym się udało i życzę wytrwałości i spełnienia tego jednego marzenia pozostałym starającym
Ja właśnie zaczęłam brać zastrzyki a ok. 20 maja melduję się w Białymstoku na monitoring i podejście do in vitro
To nasza trzecia próba więc oby tym razem się udało
Czy możecie mi powiedzieć jakie są koszty podejścia do in vitro biorąc pod uwagę cały proces - wyniki przy monitoringu, wizyty, pobranie i transfer i oczywiście hodowanie do blastki
Pozdrawiam i dzięki z góry za infoMonia -
Makumba wrote:Ana przypomnij mi co Ci lekarz powiedział z tym kluczem?
Chyba zaczyna mi się jakieś zapalenie pęcherza czy coś. Użyłam tantum rosa i wzięłam ciepły prysznic. Zaraz wyślę męża po sok żurawinowy. Co jeszcze moge zrobić?
Ja zurawit jeszcze lykalam. I duzooo wody. Oby tylko Cie nie zlapalo na dobre.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia dzięki za info, może będziesz chciała odsprzedać za jakiś czas?
Emilka wstawaj już kobieto, nie mów że jeszcze śpisz, pogoda co prawda sprzyja dzisiaj długim drzemkom, ale my tu na wieści czekamy, a może wy już na tym dobrym obiedzie co ostatnio?e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Makumba wrote:Ana przypomnij mi co Ci lekarz powiedział z tym kłuciem?
Chyba zaczyna mi się jakieś zapalenie pęcherza czy coś. Użyłam tantum rosa i wzięłam ciepły prysznic. Zaraz wyślę męża po sok żurawinowy. Co jeszcze moge zrobić?Makumba lubi tę wiadomość
-
Sonia, pewnie bede chciala sprzedac, ale za jakis czas.
Eve, jaki ladny suwaczek!sonia86, eve87 lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Czesc dziewczyny.
Melduje się. Szału nie ma. Zarodek ponownie 3 BB tak jak ostatnio. Czuje się dobrze i nawet lepiej niż po poprzednich transferach. Nie wiem czy to dobry objaw czy zły.
Sonia86 jeszcze nie dotarliśmy na obiad. Dopiero dostałam zwolnienie i receptę i jeszcze wróciliśmy do szpitala zapłacić za transfer bo kasa była jeszcze zamknięta. Ale tak jak zwykle jedziemy na ten pyszny obiadek co ostatnio.
Dziękuje Wam wszystkim za kciuki i wsparcie. Strasznie przeżyłam ten transfer. Jaj tylko zostaliamy sami to wpadłam w ryk. Ale już mi lepiej.asiastokrota, sonia86, Asia08, Gosia321, malgos741, leo, Lura82, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Spokojnie, pani się nie denerwuje, wszystko będzie dobrze
Nie wczuwaj się w jakość zarodka, będzie dobrze inaczej niż poprzednio
Spotkamy się w Artemidzie na wizycie ciążowej. Musimy pogadać
e_mil_ka, Asia08, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witaj Monisia13, na twoje pytanie nie ma krótkiej odpowiedzi. W Białymstoku ceny są wyższe niż w Olsztynie. Jeśli nie masz refundacji na leki i będziesz szła długim protokołem to i kasy potrzebujesz więcej. Moim zdaniem 10 tysięcy powinnaś mieć. Gdzie miałaś robione 3 poprzednie próby? Jaki jest u Was problem, ilemacie lat, jak długo walczycie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc