Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Jak się czujesz?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer - Pamiętamy o trzymaniu kciuków
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
O1: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
-
Nadziejka my jak zwykle wyjeżdżamy w czwartek rano w dniu transferu i zostajemy na noc
Ja zawsze po transferze muszę się wyspać bo emocje dają mi w kość. Jak tylko wchodzę do naszego wynajętego mieszkanka to od razu łóżko i kima
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Asiastokrota a ile Was wynioslo IVF tym razem? tak ze wszystkim? ty nie masz juz refundacji tak? pytam bo nie wiem na ile sie przygotowac. od rodzicow dostalismy 8 tys. martwie sie ze to nie wystarczy
Chyba ze macie jeszcze do zrobienia jakies badania oprocz wirusologiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Wymęczona podróżą, po za tym dobrze. Raczej nie czuje bólu, bardziej ucisk na brzuch i plecy z tyłu jak bym miała zdrętwiałe? Sama nie wiem jak to określić.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Nadziejka my mieliśmy refundacje na leki i 8 tys wystarczyło tak jak mowi Gosia i jeszcze chyba nawet zostało trochę na jeden criotransfer.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 19:15
-
Dziewczyny pomocy. Na papierze odrobinka brązowego śluzu. Boję się że dostane @. Jeśli jutro rano będę plamic do dzwonie do dr Z i odwołuję ten transfer. Jestem załamana
pomyślałam że to może przez acard. Jezu wykończę się. Płakać mi się chce.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny pomocy. Na papierze odrobinka brązowego śluzu. Boję się że dostane @. Jeśli jutro rano będę plamic do dzwonie do dr Z i odwołuję ten transfer. Jestem załamana
pomyślałam że to może przez acard. Jezu wykończę się. Płakać mi się chce.
-
Ana no właśnie nie mogę dostać @. To i tak dla mnie za szybko jak na @. Nie wiem kiedy odmrażają masakra jakaś. Mam nadzieję że zadrapałam się wkładając luteinę. Brzuch mnie nie boli nic nie wskazuje na @.
-
O rany Emilka oby to nie @ ale chyba jak bierzesz luteine to nawet nie powinnaś dostać okresu, zwłaszcza że to jeszcze nie twoja pora.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nadziejka88 wrote:Asiastokrota a ile Was wynioslo IVF tym razem? tak ze wszystkim? ty nie masz juz refundacji tak? pytam bo nie wiem na ile sie przygotowac. od rodzicow dostalismy 8 tys. martwie sie ze to nie wystarczyAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc