Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:To wypoczywaj teraz. A idziesz na l4?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Nadziejka88 my robiliśmy całą wirusologię i zmieściliśmy się w 10. Jutro postaram się policzyć dokładnie.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ana już jestem na L4 od czwartku do 12 maja, teoretycznie powinnam robić bete w niedziele 14 maja. A powiedz mi proszę, brałaś gonapeptyl po transferze? Co 3 dni ci kazali? Jak pierwszy wziełam w poniedziałek, to kolejny w czwartek?
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:A od czego zalezy czy jest czy nie ma refundacji?
Wejdz sobie na google wpisz menopur cena i tam wyswietli ci sie jak jest refundowanyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nadziejka88 wrote:Gosia my nie mamy żadnych badan a wirusologia juz nam wyszla bo robiliśmy w lipcu zeszłego roku. Ja jeszcze się lapie na refundację. Mam nadzieje ze amh nie beda kazali mi powtórzyć bo boje się ze spadlo poniżej poziomu refundacji.
Ciekawe czy nie beda chciali zebyscie zrobili kariotypy
Jaki jest u was problem bo nie pamietam?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny pomocy. Na papierze odrobinka brązowego śluzu. Boję się że dostane @. Jeśli jutro rano będę plamic do dzwonie do dr Z i odwołuję ten transfer. Jestem załamana
pomyślałam że to może przez acard. Jezu wykończę się. Płakać mi się chce.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Hej mam pytanie do mamusiek. Czy pod pajacyk trzeba ubierać jakieś body jak dziecko jest W szpitalu po urodzeniu?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena co słychać?
Sonia86 jak samopoczucie. Omdlenia przeszły?
Cześć dziewczyny
Emilka dzięki za pamięć. Przez ten długi weekend ciągle gdzieś krążymy, bo mąż ma wole do poniedziałku.W sobotę mamy wesele i dziś w końcu kupiłam sobie kieckę
Asiastokrotka - będą forumowe bliźniaki - trzymam kciuki!!!!!
Ona - dylemat - co robić - czekać czy działać.... ja chyba bym też poczekała z miesiąc, a jak nie do do boju na własną rękę.
Terra - fajnie, że wszystko ok u dzidzi.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka ty nie strachuj mnie bo ja trzymam kciuki za twój crio
e_mil_ka lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka na pewno już nic sie nie pojawi, może to tylko podrażnienie
Ena dziękuje, krakały tu co niektóre o bliźniakach a nawet trojaczkachZobaczymy jak będzie, na razie się nie nastawiam, czuję się dobrze inaczej niż poprzednim razem.Może to dobry objaw....
e_mil_ka, ana1122, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrota no chyle czoła. Silna z Ciebie babka:-) pewnie dzisiaj czeka mnie noc nie przespana już ze 4 razy byłam w wc sprawdzić czy czysto jest. Masakra. Do rana to się dopiero nabiegam.
asiastokrota lubi tę wiadomość