Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Miałam dzisiaj koszmar ale oszczędzę Wam opowiadania go bo był naprawdę tragiczny. Pociesza mnie tylko fakt że sny śnią mi się na odwrót wiec jest nadzieja że będzie dobrze.
Tera do fotela stomatologicznego można się przyzwyczaićja tak zwlekałamże potem przez rok co miesiąc byłam u dentysty. Teraz jestem z siebie dumna bo ząbki wszystkie piękne zdrowe a ja co pol roku staram się być na kontroli.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Tera też chodzę prywatnie z przyzwyczajenia. Jak mam iść na nfz to mam wrażenie że zrobią mi źle i tak będę musiała poprawiać. Głupie przekonanie ale jakoś tak mam.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ona masz ciężki orzech do zgryzienia:-) żeby miała 100% pewność że za miesiąc do ciebie zadzwonia to warto by było poczekać zawsze to kilka tys więcej na dzidziusia. No Ale U nich to nic nie wiadomo a nie Wiem też jak U ciebie z finansami w kieszeni U ciebie nie siedzę
-
Małgoś 741 proponowałaś mi gonapeptyl czy to aktualne?? Zostawiłam zastrzyki w Białymstoku. Potrzebuje 2 oczywiście odkupie nie chcem za darmo
odezwij się proszę
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Małgoś 741 proponowałaś mi gonapeptyl czy to aktualne?? Zostawiłam zastrzyki w Białymstoku. Potrzebuje 2 oczywiście odkupie nie chcem za darmo
odezwij się proszę
ps Ana zadziałała;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 14:01
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej Emilka, ostatnie 2 dni u mnie to był jeden wielki atak migreny, nie pamiętam kiedy mnie tak łeb bolał, żadne spacery na świeżym powietrzu, zimne okłady i olejki nie pomogły, wyłam z bólu dwie noce, wczoraj nie wytrzymałam i wzięłam apap który nigdy mi jeszcze nie pomógł na ból głowy, ale teraz nie powiem bo trochę złagodził ból. Dzisiaj powoli wracam do żywych, chociaż pojawiła się nowa dolegliwość silny ból w prawym boku.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Hej Emilka, ostatnie 2 dni u mnie to był jeden wielki atak migreny, nie pamiętam kiedy mnie tak łeb bolał, żadne spacery na świeżym powietrzu, zimne okłady i olejki nie pomogły, wyłam z bólu dwie noce, wczoraj nie wytrzymałam i wzięłam apap który nigdy mi jeszcze nie pomógł na ból głowy, ale teraz nie powiem bo trochę złagodził ból. Dzisiaj powoli wracam do żywych, chociaż pojawiła się nowa dolegliwość silny ból w prawym boku.
-
asiastokrota wrote:Małgoś 741 proponowałaś mi gonapeptyl czy to aktualne?? Zostawiłam zastrzyki w Białymstoku. Potrzebuje 2 oczywiście odkupie nie chcem za darmo
odezwij się proszę