Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
Wszem i wobec ogłaszam test o czułości 25 POZYTYWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lece na betę.
Lotta84, ana1122, polopiryna, TERA83, nadziejka88, Gosia321, Asia08, eni33, sonia86, Makumba, malgos741, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dzień dobry wszystkim
Wszem i wobec ogłaszam test o czułości 25 POZYTYWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lece na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 06:23
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Lece na betę.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Nigdy nie miałam takiej kreski. Jest blada ale nie tak blada jak zawsze. Przynajmniej teraz widać ją na zdjęciu
-
Emilka trzymamy kciuki. Mam nadzieje że to będzie najpiękniejszy dzień W twoim życiu:-) jak ja wytrzyma do tej 14?
-
e_mil_ka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c34a6e254a6.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 06:50
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
e_mil_ka wrote:Ana a jak ja wytrzymam? Już jestem cała mokra spocona i się trzęsę
-
Lece na betę.
Bocian wiedzial co robiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤