Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny Muszę was nadrobić
Emilka wesele spoko, ale zespół nie był jakiś rewelacyjny i nogi za bardzo mnie nie bolały.
Makumba pytała o moje pisanie – tworzę na różne tematy, zależnie od zlecenia, ale głównie to pedagogika, edukacja, psychologia. Teraz mam dużo pisania na serwis e-korepetycje. net i większe dzieła dla osób, które chcą zdobyć tytuł, ale nie potrafią bądź nie chce się im samemu zabrać na tworzenie.
Monisia 13 – ja na poprawę endometrium brałam krople Hormeel plus czerwone wino wytrawne.
Laura 82 – super, że wszystko ok u maluszka.
Mag 87 – witaj wśród nas. Czyli dr Z jest za poważniejszymi krokami – dobrze wiedzieć.
Ana1122 – te glukometry to żyją własnym życiem. Ja czasem miałam takie różnice; na jednym 80, a na drugim 120 i któremu zaufać?
Eve87 – śliczna Iga.
SoniaK – oby wszystko się szczęśliwie zakończyło. 18 Maj – daj znać po badaniu.
Sonia83 – współczuję ci tej diety. Kurde 17 zł za kg maki – sporo.
Emilka – myślę, że sanki można chować i grillować w weekend.
Sonia86 – infekcja – wrrrr – nie lubię! -
Ena ty jak walniesz posta to takiego porządnego do wszystkich
Sonia dzięki za radę kurna ile ja sie namordowałam myślałam, że męża wołać będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:48
-
Ena wrote:Cześć Dziewczyny Muszę was nadrobić
Emilka wesele spoko, ale zespół nie był jakiś rewelacyjny i nogi za bardzo mnie nie bolały.
Makumba pytała o moje pisanie – tworzę na różne tematy, zależnie od zlecenia, ale głównie to pedagogika, edukacja, psychologia. Teraz mam dużo pisania na serwis e-korepetycje. net i większe dzieła dla osób, które chcą zdobyć tytuł, ale nie potrafią bądź nie chce się im samemu zabrać na tworzenie.
Monisia 13 – ja na poprawę endometrium brałam krople Hormeel plus czerwone wino wytrawne.
Laura 82 – super, że wszystko ok u maluszka.
Mag 87 – witaj wśród nas. Czyli dr Z jest za poważniejszymi krokami – dobrze wiedzieć.
Ana1122 – te glukometry to żyją własnym życiem. Ja czasem miałam takie różnice; na jednym 80, a na drugim 120 i któremu zaufać?
Eve87 – śliczna Iga.
SoniaK – oby wszystko się szczęśliwie zakończyło. 18 Maj – daj znać po badaniu.
Sonia83 – współczuję ci tej diety. Kurde 17 zł za kg maki – sporo.
Emilka – myślę, że sanki można chować i grillować w weekend.
Sonia86 – infekcja – wrrrr – nie lubię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 21:11
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnysonia86 wrote:Ena to niezły mózg z Ciebie tylko pozazdrościć talentu do tworzenia:) a po czym jesteś, jeśli można wiedzieć.
Skończyłam filologię polską i potem sobie pomyślałam, że zagrzeję miejsce w jakiejś szkole i zrobiłam jeszcze doradztwo zawodowe. Ostatecznie okazało się, że moje plany nie do końca "dogadały się" z upodobaniami i poszłam zupełnie inna drogą.
Emila - od niedzieli to mi się nazbierało tych odpowiedzi.
Tera 83 przepraszam. Ja jakoś nie mam pamięci do imion i nicków.sonia86, TERA83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę że jakby się zdecydowała na podejście to na pewno by się odezwała. Może zrobiła sobie przerwę żeby złapać oddech i przemyśleć wszystkie za i przeciw.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Asia08 czarownico Ty, byłam w MC Donalds!!!! Na frytkach
Emilka ja dziś się czuję mega fatalnie, a już na pewno do późnego popołudnia.
Gosia321 co za przydział? Też chcę
Jagodzie dajmy spokoj. Za bardzo jej siadło na głowę widocznie.
Dziewczyny, przypomnijcie, kiedy zaczyna bić serce zarodka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 21:28
Asia08, ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba przydzial luteiny dowcipne narkomatyki
chyba juz nie potrzebujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 21:41
Asia08, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Asia08 czarownico Ty, byłam w MC Donalds!!!! Na frytkach
Dobre byly?
A mi po kislu bez cukru wywalilo cukier, haha. Chyba pogoda nie sprzyja."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Asia08 czarownico Ty, byłam w MC Donalds!!!! Na frytkach
Emilka ja dziś się czuję mega fatalnie, a już na pewno do późnego popołudnia.
Gosia321 co za przydział? Też chcę
Jagodzie dajmy spokoj. Za bardzo jej siadło na głowę widocznie.
Dziewczyny, przypomnijcie, kiedy zaczyna bić serce zarodka?Makumba lubi tę wiadomość