Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasem sobie myslę, że to nie jest możliwe, żeby trzeci raz była biochemiczna, że może się udało. Potem sobie myślę, że to nie jest możliwe, że będę w ciąży ja z brzuchem? to byłaby jakaś bajka chyba. Powoli zbieramy się na wizytę i nie śmiejcie sie ze mnie jak okaże się, że to uczulenie
-
Emilka obstawiam, ze weekend będzie cudowny
Kurcze obudziłam sie z bólem głowy, myślałam ze po kawie będzie lepiej, a jest coraz gorzej. Pije dużo wody, bylam na spacerze i dalej boli. Nie chcę brac przeciwbólowyche_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Żyje żyje, nie zrobiłam testu żadnego. Miło że się martwicie. Wzięłam sobie do serca wszystkie wasze rady, jestem wdzięczna. Nie zamierzam nic robić, czekam na @. Wy miałyście przeczucia że się Wam udało a ja mam że się nie udało. Nie pisałam bo nie chcem zaśmiecać forum swoimi żalami. Nie chcem też byście pisały i przekonywały mnie że się mylę. Żadna z nas nie wie jak jest i co będzie. Jesteście kochane a będzie co ma byćAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota nie zaśmiecasz. Chciałabym ,żebyś miała inne odczucia i żebyś się myliła
. Odezwij codziennie chociaż do nas rano. nie będziemy o nic pytały. Bo tak to sie martwimy.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Żyje żyje, nie zrobiłam testu żadnego. Miło że się martwicie. Wzięłam sobie do serca wszystkie wasze rady, jestem wdzięczna. Nie zamierzam nic robić, czekam na @. Wy miałyście przeczucia że się Wam udało a ja mam że się nie udało. Nie pisałam bo nie chcem zaśmiecać forum swoimi żalami. Nie chcem też byście pisały i przekonywały mnie że się mylę. Żadna z nas nie wie jak jest i co będzie. Jesteście kochane a będzie co ma być
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Wiem dziewczyny wiem
Będę Wam mówić "dzień dobry" rano
Makumba, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lura82 wrote:Emilka obstawiam, ze weekend będzie cudowny
Kurcze obudziłam sie z bólem głowy, myślałam ze po kawie będzie lepiej, a jest coraz gorzej. Pije dużo wody, bylam na spacerze i dalej boli. Nie chcę brac przeciwbólowychLura82 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Wiem dziewczyny wiem
Będę Wam mówić "dzień dobry" rano
Dzień dobry Pani.
Chyba sobie frytki strzelę...asiastokrota, ana1122, e_mil_ka lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dzień dobry Asiu08
Ja robię na obiad skrzydełka pieczone, surówkę z marchewki, jabłka i pora i do tego ziemniaczkipychota
Makumba, Asia08, Karcia, ana1122, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc