Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona84 ja brałam antyki od 15 dnia cyklu przez 14 dni ale w trakcie tych 14 dni miałam włączone już zastrzyki z gonapeptylu. Może ja trochę późno poszłam na wizytę i dlatego tak krótko te antyki brałam.
-
Ona u mnie bylo tak:
Od 5 dc antyki do 25dc
Od 19dc do konca gonapeptyl (czyli przez tydzień i antyki i gonapeptyl)
Po odstawieniu antykow przychodzi @ i dopiero wtedy zaczynasz brac leki do stymulacji(u mnie bylo to po kolejnych 7 dniach)
7 dnia brania menopuru i gonalu mialam pierwsze podgladanie (potem co drugi dzień). Jak dlugo będzie trwac sama stymulacja to juz zalezy od organizmu (u mnie ok 12dni. Łącznie od 1 tabletki antykow do ovitrelle 45dni)
Potem ovitrelle przeważnie ok 21 godz , antybiotyk. Dzień odpoczynku i punkcja. I nastepuje najgorsze czekanieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:32
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiecie co. Nie mam pomysłu na śniadania. Mam wrażenie ze ciągle jem to samo. Jajka, parówki albo kanapka. Zbrzydło mi już.
Asia08, [email protected] lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Wiecie co. Nie mam pomysłu na śniadania. Mam wrażenie ze ciągle jem to samo. Jajka, parówki albo kanapka. Zbrzydło mi już.
Nic nie mow, ja tez ciagle to samo jem.Wez dolacz jeszcze twarog ze szczypiorkiem.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Co do Malarkiewicza to zzo chyba jest platne. Maja za to darmowy gaz rozweselajacy, w sumie to fajnie, bo nie zawsze sie zdąży ze znieczuleniem.
Emilka u nas tylko kanapki, przeważnie jem dopiero w pracy i nie mam wyboru. Taka jajecznica to niedzielny rarytas, albo twarożek ze szczypiorkiem.e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Bry..
Same dobre wiadomości z rana...
Tak to można dzień zaczynać no i pogoda się robiMakumba lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
e_mil_ka wrote:Wiecie co. Nie mam pomysłu na śniadania. Mam wrażenie ze ciągle jem to samo. Jajka, parówki albo kanapka. Zbrzydło mi już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:51
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asia08 wrote:Nic nie mow, ja tez ciagle to samo jem.
Wez dolacz jeszcze twarog ze szczypiorkiem.
-
TERA83 wrote:Emilka roZumiem też już mam dość u mnie dochodzą regularne posiłki łącznie 6-7 dziennie można zbankrutować dodatkowo nie toleruje glutenu a w.ciąży zaczął mi nabiał przeszkadzać podrażnia mi skórę też nie mam już pomysłu non stop chleb na śniadanie kolacje przekąski który mnie kosztuje majątek sama piekę Ale mojej mąki kg 17 zł kosztuje
-
e_mil_ka wrote:TERA kurczę to masakra. Ja nie mam odpukać żadnych alergii żywieniowych.
Ana ty nic mi nie mów o czekoladzie. Wczoraj zjadłam prawie cała zwykłą jeden rządek został.Asia08, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz parowy sobie ugotuje i ogory kiszone do tego.
A na obiad posadze jajka, bo meza dzisiaj nie bedzie i nie chce mi sie kombinowac.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Ana rozbawiłaś mnie z tym chłopakiem
.
My na obiad dzisiaj mamy spaghetti.
A u mnie gulasz z kasza:-De_mil_ka lubi tę wiadomość