Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona macie juz jakieś badania?
Ogólnie na wyniki sie trochę czeka. Chyba lepiej jak juz na ta wizytę pojdziecie razem będziecie mogli zrobic badania za jednym zamachem.
Przy pierwszej procedurze w moim przypadku dr D. najpierw chcial badania bez tego nie zaczal procedury, nawet antykow mi nie dal. Za drugim razem dr. Z nie byl juz tak rygorystyczny i robiliśmy w trakcie22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba
Malutka urosla od ostatniej wizyty ok.600 geam i ma teraz 1908.Jest mniejsza, ale wszystko jest w normie. Ma za to dluga kosc udowa. Chyba bedzie wysoka w tatusia.
Mam sie przygotowywac do porodu.Pani w recepcji nawet dala mi plan porodu.
Zamrozona zywnosc tez ma jakas date przydatnosci. Czasem Gesslerowa o tym mowi, ale nie pamietam jaki to czas. Musialybtscie poczytac na necie o tym.
ana1122, Gosia321, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
My tez badania robiliśmy w trakcie. Powiem więcej. Kiedy zapadła decyzja o punkcji nie mieliśmy jeszcze wszystkich wyników. Sama lekarzowi musiałam przypomnieć o czystości pochwy takie przeboje
-
I tak nie jem, dlatego zalega. A to prezent od cioci byl
Makumba umyc szuflady to mogę, gorzej rozmrozić. A niech sie chłop martwi, to on sprzata lodówkę od zawsze, ja podobno zle ukladam na półkachMakumba, Asia08 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Makumba
Malutka urosla od ostatniej wizyty ok.600 geam i ma teraz 1908.Jest mniejsza, ale wszystko jest w normie. Ma za to dluga kosc udowa. Chyba bedzie wysoka w tatusia.
Zamrozona zywnosc tez ma jakas date przydatnosci. Czasem Gesslerowa o tym mowi, ale nie pamietam jaki to czas. Musialybtscie poczytac na necie o tym.
Super Asiu córa będzie wysoka i szczuplutka modelka:) już do porodu? Nie przeraziło Cię to? Gdzie będziesz rodzić podjęłaś już decyzje? -
Lura82 wrote:I tak nie jem, dlatego zalega. A to prezent od cioci byl
Makumba umyc szuflady to mogę, gorzej rozmrozić. A niech sie chłop martwi, to on sprzata lodówkę od zawsze, ja podobno zle ukladam na półkach
Laura no nie gadaj. Źle układasz na półkach? A to jakoś trzeba układać? Ja tam wpycham gdzie jest miejscejuż mi się podoba Twój mąż. Musisz mieć z nim wesoło
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Asia moja córka też ma długie nogi wg naszego lekarzahmmmmm
Oo BOŻE poczułaś dreszczyk emocji?Asia08 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:I tak nie jem, dlatego zalega. A to prezent od cioci byl
Makumba umyc szuflady to mogę, gorzej rozmrozić. A niech sie chłop martwi, to on sprzata lodówkę od zawsze, ja podobno zle ukladam na półkach
Lura ile masz lat? 35? Pytałam już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 22:07
-
e_mil_ka wrote:Makumba idź na kus złego układania do Laury
Emilka nawet jakbym otworzyła drzwi lodówki i naparzała w półki z 5ciu metrów to moj mąż by tego złego układania nie zauważyłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 22:02
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka oprócz wynoszenia śmieci, to jedyne co robi w domu.
Ona, z tym ze kolejna wizyta to juz po leki do stymulacji. Lepiej niech maz jedzie z Tobą teraz, potem dopiero na punkcje będzie potrzebny
Makumba mam 34 lata, czyli młoda dupa ze mnie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 22:06
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Zamrozona zywnosc tez ma jakas date przydatnosci. Czasem Gesslerowa o tym mowi, ale nie pamietam jaki to czas. Musialybtscie poczytac na necie o tym. -
Lura82 wrote:Emilka oprócz wynoszenia śmieci, to jedyne co robi w domu.
Ona, z tym ze kolejna wizyta to juz po leki do stymulacji. Lepiej niech maz jedzie z Tobą teraz, potem dopiero na punkcje będzie potrzebny
Makumba mam 34 lata, czyli młoda dupa ze mnie hahaMamy 2017. Młoda dupo
ona84 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Emilka oprócz wynoszenia śmieci, to jedyne co robi w domu.
Makumba mam 34 lata, czyli młoda dupa ze mnie haha