Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Kobietki czy któraś z Was orientuje się, kto przyjmuje w piątek po 15 poza dr M.? Dzisiaj z tego wszystkiego zapomniałam zapytać do kogo mnie zapisały dziewczyny w rejestracji
Dr W przyjmuje. -
Emilka raczej nie do niego;) do niego to chyba nie ma szans z dnia na dzień
Z tego co zrozumiałam (ale może się mylę?) dr. W ma chyba nie być w ten piatek oraz za tydzień i że cały dzień będzie w zastępstwie dr. Sk i ktoś jeszcze, do kogo ja mam iść;P Słabe to troche, że każdego dnia przyjmuje kto inny ;)Ale nie ma co wybrzydzać, lepsze to niż nic
-
A wiec tak. Dzisiaj za wizytę i badania zaplacilam 920 zl. W tym wizyta 250 zl. I 450 zl w aptece. Dostałam gonal f i menopur po 100 j.
Ona84 tak idę krótkim i juz od 16dc biorę estrofem.
Teraz mi powiedzcie czy ja mam to razem brać wieczorem czy mogę rozłożyć jeden rano a drugi wieczorem?
Aaaaaa ale mam stresa.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 20:22
-
Nadziejka wydaje mi się ze lepiej brać wieczorem oba. Może się zdarzyć ze podczas stymulacji lekarz zmieni dawkowanie i wtedy zmiany możesz wprowadzić tego samego dnia a nie dopiero następnego. U mnie np. Kiedy pęcherzyki już były ok lekarz zapytał czy przjmowałam dziś już zastrzyki. I powiedział że dobrze ze jeszcze nie bo już mam ich nie brać tylko wieczorem ovitrelle. Takie moje małe doświadczenie ze stymulacji.
-
nadziejka88 wrote:A wiec tak. Dzisiaj za wizytę i badania zaplacilam 920 zl. W tym wizyta 250 zl. I 450 zl w aptece. Dostałam gonal f i menopur po 100 j.
Ona84 tak idę krótkim i juz od 16dc biorę estrofem.
Teraz mi powiedzcie czy ja mam to razem brać wieczorem czy mogę rozłożyć jeden rano a drugi wieczorem?
Aaaaaa ale mam satresa..... -
Dziewczyny,
Co to był za program o rybach?
Podobno najzdrowsze te najmniejsze, które nie zdążą skumulować zanieczyszczeń itp.
Ona jedz ryby, myślisz że ta cała reszta jest zdrowsza?
Soniak myślimy o Tobie, daj znać jak amniopunkcja. Dr Hoppe to nasz olsztynski specjalista od wad, przyjmuje w wojewódzkim.
Asia08 nienawidzę tych Twoich wieczornych wizyt i odzywania się nazajutrzNie możecie się umawiać wcześniej?
Iga jest przepiękna ❤️ Dzięki Eve
Nadziejka - w końcu ruszyłaś ✊✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 20:32
nadziejka88, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba nie powiem jaki to był program i na którym programie nawet nie wiem
od dziś jem tylko ryby słodkowodne i z jeziora. Żadne stawy mnie nawet nie interesują. Dobrze że lubimy jeździć na ryby. Tylko jak zimę bez ryb przetrwać.
-
e_mil_ka wrote:Makumba nie powiem jaki to był program i na którym programie nawet nie wiem
od dziś jem tylko ryby słodkowodne i z jeziora. Żadne stawy mnie nawet nie interesują. Dobrze że lubimy jeździć na ryby. Tylko jak zimę bez ryb przetrwać.
-
SoniaK wrote:Gosia321 na polnej w Poznaniu w szpitalu
a kto to hoopeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wpadłam na to ale ile można taką mrożoną rybę przechowywać? Miesiąc? Dwa? Chyba bym nie zjadła takiej co kilka miesięcy leży w zamrażalce no nie wiem sama. Chyba żywność mrożona też ma jakąś datę przydatności nie?
-
e_mil_ka wrote:Makumba wpadłam na to ale ile można taką mrożoną rybę przechowywać? Miesiąc? Dwa? Chyba bym nie zjadła takiej co kilka miesięcy leży w zamrażalce no nie wiem sama. Chyba żywność mrożona też ma jakąś datę przydatności nie?