Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
SoniaK wrote:Kochane kciuki trzymam za wszystkie
nie wiem czy mnie pamiętacie, strasznie szybko pędzicie
nie jestem na bieżąco ... 18 maja idę na amniopunkcje
jest źle na nic nie liczę już -
ana1122 wrote:Emilka u mnie już beta wyszła 52 więc myślę że U ciebie też powinno być coś takiego. Poniżej 25 może wskazywać na biochemiczna
Sama nie wiem. Wiem tylko tyle że najpierw zrobię sikańca. Wiem że z sikańcami to różnie bywa ale u mnie nawet przy biochemicznych były blade kreski. A potem zrobię bete żeby się upewnić. -
e_mil_ka wrote:Sama nie wiem. Wiem tylko tyle że najpierw zrobię sikańca. Wiem że z sikańcami to różnie bywa ale u mnie nawet przy biochemicznych były blade kreski. A potem zrobię bete żeby się upewnić.
-
e_mil_ka wrote:Ale mnie kusicie z tą betą
boje się tego dnia jak cholera. Ana pamiętam to Twoje testowanie
Asia08 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Jesli chcesz wylapac to o czym mowilas to musisz zrobic wczesniej a pozniej juz bedzie tylko wzrost mowie ci ze ten bociek za bardzo ci dokuczal zeby bylo inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 17:18
ana1122 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu wiem tylko myślałam że w piątek będzie 9dpt. Wszystko nie tak jak planowałam. No nic pewnie zrobię tą betę w piątek.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Melduje się po wizycie. Dopiero w domu bo byla godzina opóźnienia. Wizyta bardzo konkretna, wszystko gra i startujemy albo jak dr d powiedzial " no to jedziemy z tym koksem" w weekend mam dostać @ i start ze stymulacja.
Gosia321, e_mil_ka, TERA83, asiastokrota, Lura82, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Melduje się po wizycie. Dopiero w domu bo byla godzina opóźnienia. Wizyta bardzo konkretna, wszystko gra i startujemy albo jak dr d powiedzial " no to jedziemy z tym koksem" w weekend mam dostać @ i start ze stymulacja.
-
nadziejka88 wrote:Melduje się po wizycie. Dopiero w domu bo byla godzina opóźnienia. Wizyta bardzo konkretna, wszystko gra i startujemy albo jak dr d powiedzial " no to jedziemy z tym koksem" w weekend mam dostać @ i start ze stymulacja.