Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdaje się Makumba jakiś czas temu prosiła z zdjęcie Iguśki tak więc Mała mowi Wam dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16fc2b9bcfc0.jpgGosia321, eni33, Lura82, Asia08, nadziejka88, asiastokrota, ana1122, TERA83, leo, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosia oprócz niewyspania czuje się znakomicie. Jeszcze tylko załatwię sprawę z tą infekcją/uczuleniem i będzie git. No ale w nocy myślałam że będę teściową budzić. Miałam jakieś kołatania serca aż mnie trzęsło. Ostatnio jak tak miałam to tetno miałam ponad 100. Nie chciałam w nocy łazić po ciśnieniomierz jakoą przeszło. Nie wiem co to jest ale od czasu do czasu tak mi się zdarza.
U mojej kuzynki pierwszym objawem jaki zauwazyla byl wzrost cisnienia i kolatanie sercaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu nie mam i nigdy nie miałam ale jak leżałam w szpitalu z hiperką to podczas badania echa serca wykryli jakąś małą niedomykalność komory serca
Czy cos takiego. Nie wiem czy to może być przyczyną tych kołatań. Kiedyś mi się to zdarzało ale rzadziej. Podejrzewam też że mogę mieć to na tle nerowowym bo też zauważyłam że kiedy mam jakiś problem to właśnie czuje coś takiego. -
eve87 wrote:Zdaje się Makumba jakiś czas temu prosiła z zdjęcie Iguśki tak więc Mała mowi Wam dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16fc2b9bcfc0.jpgBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ogladam program o rybach i masakra poprostu ile i czym one sa faszerowane.Baltyk jest najbardziej zanieczyszczony najgorsze ryby to sledz i łosos.I kobiety w ciazy powinny nie jesc tych ryb.Najgorzej ze ja jem sporo ryb wlasnie na jutro mialam dorsza rozmrazac ale mi zbrzydlo po obejrzeniu nawet moj byl zdziwiony bo ryby niby najzdrowsze a tak nie jest.Jutro obiadu nie ma
-
Emilka pisałaś coś że W piątek będzie 8 dpt blastki. Mi już beta wyszła 9 dpt 3 dniowca. Więc myślę że śmiało możesz zrobić W piątek
-
Ja też oglądałam ten program o rybach. A ja uwielbiam śledzie i makrele. Już nie przełkne żadnych morskich ryb. Tyle te które złowi mój mąż w jeziorze.
Ana wiem że gdyby mały się zagnieździł to beta już wykaże ale beta będzie niska i dalej będę się martwic czy nie biochemiczna. Nie wiem już sama co mam robić. Może zrobię sikańca w weekend a w poniedziałek bete.
SoniaK pamiętamy i właśnie dziewczyny Cię wspominały. Oby wszystko dobrze się skończyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 15:42