Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota tesciowa nie chce Cię męczyć pytaniami na pewno martwi się o Ciebie. Mnie trochę denerwowało jak mama pytała co chwile czy brzuch mnie nie boli itp.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Pewnie się martwi tylko minął tydzień a ona nie zadzwoniła ani razu. Ale to do mnie mają pretensje że się do nich nie odzywam. Nie musi pytać o transfer, o to jak się czuje może zapytać o cokolwiek, powiedzieć że śnieg pada. Ale po co, przecież zła synowa jest lepsza
Ale jak sama cos potrzeboje to zaraz dzwoni i skonczyc nie moze i narzeka ze ja nie dzwonie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja to się muszę od marcina nasłuchać że się do niej nie odzywam to jeszcze moja mama mi żyć nie daje że to nie wypada i to ja mam do niej dzwonićAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Ja to się muszę od marcina nasłuchać że się do niej nie odzywam to jeszcze moja mama mi żyć nie daje że to nie wypada i to ja mam do niej dzwonić
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
No to sobie pospałam. Nawet oka jeszcze nie zmrużyłam. Nie mogę zasnąć. Nie chce mi się spać a w dzień dzisiaj nie spałam. Próbowałam ale też nie mogłam. Zaraz zrobię się głodna i będę żreć w nocy.
-
e_mil_ka wrote:No to sobie pospałam. Nawet oka jeszcze nie zmrużyłam. Nie mogę zasnąć. Nie chce mi się spać a w dzień dzisiaj nie spałam. Próbowałam ale też nie mogłam. Zaraz zrobię się głodna i będę żreć w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 07:03
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Gosia oprócz niewyspania czuje się znakomicie. Jeszcze tylko załatwię sprawę z tą infekcją/uczuleniem i będzie git. No ale w nocy myślałam że będę teściową budzić. Miałam jakieś kołatania serca aż mnie trzęsło. Ostatnio jak tak miałam to tetno miałam ponad 100. Nie chciałam w nocy łazić po ciśnieniomierz jakoą przeszło. Nie wiem co to jest ale od czasu do czasu tak mi się zdarza.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ja dopiero wstałam masakra jakaś
Mi coraz cuezej zwlec sie z lozka po 8mej. Nie wiem, czy to pogida czy co...
Laura, juz sie nie oplaca."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui