Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie się martwi tylko minął tydzień a ona nie zadzwoniła ani razu. Ale to do mnie mają pretensje że się do nich nie odzywam. Nie musi pytać o transfer, o to jak się czuje może zapytać o cokolwiek, powiedzieć że śnieg pada. Ale po co, przecież zła synowa jest lepszae_mil_ka wrote:Asiastokrota tesciowa nie chce Cię męczyć pytaniami na pewno martwi się o Ciebie. Mnie trochę denerwowało jak mama pytała co chwile czy brzuch mnie nie boli itp.
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Skad ja to znamasiastokrota wrote:Pewnie się martwi tylko minął tydzień a ona nie zadzwoniła ani razu. Ale to do mnie mają pretensje że się do nich nie odzywam. Nie musi pytać o transfer, o to jak się czuje może zapytać o cokolwiek, powiedzieć że śnieg pada. Ale po co, przecież zła synowa jest lepsza

Ale jak sama cos potrzeboje to zaraz dzwoni i skonczyc nie moze i narzeka ze ja nie dzwonie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
Ja to się muszę od marcina nasłuchać że się do niej nie odzywam to jeszcze moja mama mi żyć nie daje że to nie wypada i to ja mam do niej dzwonićAsia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Synek wie ze mama przegina z dlugoscia rozmowy wiec cale szczescie rozumie mnie czemu nie lubie do niej dzwonicasiastokrota wrote:Ja to się muszę od marcina nasłuchać że się do niej nie odzywam to jeszcze moja mama mi żyć nie daje że to nie wypada i to ja mam do niej dzwonić
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość

-
No to sobie pospałam. Nawet oka jeszcze nie zmrużyłam. Nie mogę zasnąć. Nie chce mi się spać a w dzień dzisiaj nie spałam. Próbowałam ale też nie mogłam. Zaraz zrobię się głodna i będę żreć w nocy.
-
Emilka bezzsennosc to tez dobry objawe_mil_ka wrote:No to sobie pospałam. Nawet oka jeszcze nie zmrużyłam. Nie mogę zasnąć. Nie chce mi się spać a w dzień dzisiaj nie spałam. Próbowałam ale też nie mogłam. Zaraz zrobię się głodna i będę żreć w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 07:03
Lura82 lubi tę wiadomość

-
Gosia oprócz niewyspania czuje się znakomicie. Jeszcze tylko załatwię sprawę z tą infekcją/uczuleniem i będzie git. No ale w nocy myślałam że będę teściową budzić. Miałam jakieś kołatania serca aż mnie trzęsło. Ostatnio jak tak miałam to tetno miałam ponad 100. Nie chciałam w nocy łazić po ciśnieniomierz jakoą przeszło. Nie wiem co to jest ale od czasu do czasu tak mi się zdarza.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A ja dopiero wstałam masakra jakaś

Mi coraz cuezej zwlec sie z lozka po 8mej. Nie wiem, czy to pogida czy co...
Laura, juz sie nie oplaca.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui