Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrota mnie też mniej bolą. Nie denerwuj mnie. Skóra się rozciągnęła i masz luzy na cyckach dlatego mniej boli
ja znów się denerwuje ze brzuch mnie prawie wcale nie boli. Mogę sobie pomyśleć że nie boli bo nic się nie dzieje ale wiem ze dziewczyny nie zawsze miały bóle. No ale przypominam Ci że większość dziewczyn którym się udało miały bóle na @ tak jak Ty.
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Laski ratujcie, powstrzymajcie mnie przed zrobieniem testu. Niech mnie któraś przełoży przez kolano PROSZĘ. Od wczoraj mam wrażenie że nic z tego nie będzie....
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Emilka dziś jest 8dpt mam coraz większe bóle jak na @, cycki bolały mnie bardzo teraz już mniej....
A bol jak na @ to tez dobry znak bo jak tu duzo kolezanek wspominalo mialo i ma nadal takie boleLura82, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tez świrowalam . Jak cos bolalo to uważałam, ze nic z tego. Jak przechodzilo, to tym bardziej wmawialam sobie ze sie nie uda. Asiu uważam, ze jutro juz beta pozytywna wyjdzie
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ona84 wrote:Jak juz bardzo bedziesz chciala to lepiej bete zrob niz sikanca
-
Mala sciaga po transferze
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikaczaasiastokrota lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Emilka dziś jest 8dpt mam coraz większe bóle jak na @, cycki bolały mnie bardzo teraz już mniej....
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
O matko to u mnie jeszcze HCG się nie zaczęło produkować. To sobie jeszcze trochę poczekam
Asia poczekaj jeszcze chwilkę. Niepotrzebnie będziesz się denerwować jak beta wyjdzie niska to będziesz panikować ze za niska.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ach zapomniałam Wam powiedzieć że jestem dumna z mojej mamy
od transferu nie zapytała jak się czuje
poprzednio miałam średnio trzy telefony na dzień. Wiem że ją bardzo korci zapytać. Dobra idę spać. Dobranoc
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość