Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyki wrote:Gosiu na prawdę dla ciebie wielki szacunek :0 za ogromną wiedze i nie tylko.Gosiu ANA 1 wyszły ujemne więc nie robiłam ana2 taka jest zasada tak?
Ale tez jest tak ze ana moga byc zmienne i raz sa a raz ich nie ma.
Polecam wziasc pilne skierowanie do reumatologa i do szpitala miejskiego byly kolejowy do 7 dni masz czas zeby sie zglosic do rejestracji i decyzja lekarza z reguly zostajesz przyjeta tego samego dnia ale uzbroj sie w cierpliwosc bo jak juz pojdziesz to poczekasz pod gabinetem. Reumatolog odpowie ci na pytanie czy cos z tym robic i zleca diagnostyke. Idz jak najszybciej biorac pod uwage ze juz zaczelas estrofemBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Nadziejka, wczoraj dr. Z. powiedział, że inseminacja to tylko może pomoc przy problemach męża, a skoro problem bardziej leży po mojej stronie to on sugerowałby bardziej agresywne środki.
A powiedzcie mi , czy można do In vitro przystąpić "z marszu"? tzn kończe ten cykl i w kolejnym juz in vitro?
Hej hej witaj w naszym gronie
Hmm jesli wyniki meza sa zle to inseminacja tym bardziej nie wypali nam od razu zaproponowano in vitro
Troche to przerazajace na poczatku jak soe uslyszy taka informacje to tak jakby dostac obuchem w leb. Ale nie martw sie jest to do przezycia musisz sie tylko oswoic z ta mysla i dziakac. A z nami bedzie ci latwiej przez wszystko przejscBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
sonia86 wrote:Emilka to widocznie podrażnienie było.
Eni a coś się dzieje z zębem u Ciebie, czy tylko tak na przegląd idziesz? Makumba to w ciąży można leczyć kanałowo, znieczulenie też miałaś? Boję się że ten mój to już tylko do wyrwania się nadaje.
Dr P straszył sepsą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 18:17
-
polopiryna wrote:Makumba, magnez dawali mi w szpitalu i po wypisaniu jeszcze miałam brać. Na wizycie kontrolnej lekarz powiedział, że nie zaszkodzi brać dalej.
Ręce mi czasem drętwieją. Na pewno palce mam grubsze, bo czuję jak zginam. A zresztą widać, takie kiełbaski mi się trochę zrobiły -
Makumba wrote:Mi też drętwieją. Robiłaś sobie poziom Mg? 5 zł. Ja zrobiłam Mg, K, Na. Mam w normie.
Emilka, można Lecha Free. Ja bardzo lubię piwo, więc dość często się Leszkiem ratujęChoć wolę '1 na 100' z Kormorana, jest bardziej chmielowe, ale to nie wszędzie kupisz.
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Nie, nic nie robiłam. W poniedziałek mam wizytę, to zobaczymy, co lekarz powie.
Emilka, można Lecha Free. Ja bardzo lubię piwo, więc dość często się Leszkiem ratujęChoć wolę '1 na 100' z Kormorana, jest bardziej chmielowe, ale to nie wszędzie kupisz.
-
Lura82 wrote:Nic nie mówił. Ten moj to jest taki, ze jak jest wszystko ok to tylko gada: nie jesc, nie jesc , nie jesc i tak cala wizyta nooo ma hopla na punkcie wagi chlop. Jak zaczął wczoraj wymieniac czego mam nie jesc, to az maz go zapytal co mi wolno. Odpowiedzial, ze wode
Ale chyba moge juz normalnie funkcjonować, bo jak go poprosilam ,zeby na mojego meza wpłynął, bo zakupów nie chce mi robic. To powiedział, ze sama moge nosic co bym sie nie rozleniwila. Koles specyficzny jest ale go lubię. -
Kurna, a ja się ciągle męczę. Tak lubię piwo porzeczkowe... Ostatnio umoczyłam język w mężowym piwie, to myślałam że mi przełyk wypali.
Chyba się odzwyczaiłam, chociaż piłam raz na jakiś.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Eve no nie gadaj chyba nie 5 dni po transferze
można w ciąży pić lecha free?? Powiedzcie że można.
malgos741, e_mil_ka, Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Laski ratujcie, powstrzymajcie mnie przed zrobieniem testu. Niech mnie któraś przełoży przez kolano PROSZĘ. Od wczoraj mam wrażenie że nic z tego nie będzie....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ona84 wirusologie chyba robiłam podczas stymulacji ale nie jestem pewna. Na te badania czeka się krótko.
Asiastokrota ty jesteś 7 dzień po transferze tak? No to nie szalej z tymi testami. Ja się zastanawiam czy 7 dpt to nie za wcześnie dla mojego malucha a przecież miał już 5 dni jak mi go podawali. Nawet teraz nie myśl o testowaniu. Jesteś w ciąży i tak zostanie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny jutro zapisuje się na wizytę bo mnie niedosc że znowu piecze to jeszcze swędzieć zaczęło. W zależności od tego kto będzie przyjmował zapisze się na jutro albo na pojutrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 21:18
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka dziś jest 8dpt mam coraz większe bóle jak na @, cycki bolały mnie bardzo teraz już mniej....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc