Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka, Makumba, no jakos mnie to przerazilo jak uslyszalam to z ust dr.
Nie wybralam szpitala, ale raczej bedzie to Olsztyn. Tylko musze sie dowiedziec, czy Malarkiewicz ma zzo (zawsze to lepszy komfort psychiczny) i czy z cukrzyca przyjmuja tam. A jak nie, to Wojewodzki. Tylko tu sie boje, bo czytalam ze ma byc jakis remont chyba w czerwcu. No i maja oblozenie ogromne.e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Emilka, Makumba, no jakos mnie to przerazilo jak uslyszalam to z ust dr.
Nie wybralam szpitala, ale raczej bedzie to Olsztyn. Tylko musze sie dowiedziec, czy Malarkiewicz ma zzo (zawsze to lepszy komfort psychiczny) i czy z cukrzyca przyjmuja tam. A jak nie, to Wojewodzki. Tylko tu sie boje, bo czytalam ze ma byc jakis remont chyba w czerwcu. No i maja oblozenie ogromne.
Rozmawiałaś z dr o szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 23:17
-
Makumba wrote:Asia08 i co z fotą??
Nie ma.Dzisiaj jakos mega szybko bylo i nawet nie pytalam.
O szpitalu pogadam za 3 tyg."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Ana ja już dawno nie śpię tylko nie chciałam znowu Was witac moim postem
Lura82 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:To ja byłam lepsza bo od 4.50 już nie śpię. Ale nie zamierzam wstawać szybciej niż o 9.30
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Nie ma.
Dzisiaj jakos mega szybko bylo i nawet nie pytalam.
O szpitalu pogadam za 3 tyg.
A rozbieranie i ubieranie już tyle czasu zajmuje
Jakie pozycje nasza długonoga gwiazda przyjmowała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 08:14
-
e_mil_ka wrote:Mi nic nie pasuje z tym testowaniem. chciałam w piątek ale to za szybko dla mnie bedzie 8 dzień po transferze wiem, że powinno wyjść już. W sobote bety nie zrobie w niedziele też nie a poniedziałek troche późno na betowanie. Musze sie przecież jeszcze pozbierać jakby coś nie tak było.
Monia -
Asia moja koleżanka rodziła tydzien temu u Malarkiewicza i dostała znieczulenie. Ogólnie bardzo sobie chwaliła opiekę i spokój jak tam jest. Podejrzewam,ze pod tym względem to niebo a ziemia w porównaniu do WSS.
-
Asia08, znieczulenie raczej wszędzie powinni robić. Koleżanka rodziła u Malarkiewicza i wydaje mi się, że miała mieć robione, ale chyba już nie zdążyli, bo rozwarcie było za duże.
W Wojewódzkim rzeczywiście może być problem, bo jak nas pani w szkole rodzenia pytała o terminy i szpitale, to wyszło, że hurtem będziemy rodzić.
Ja bym chciała w Wojewódzkim, ale tak sobie teraz myślę, że im bliżej tym bardziej mi wszystko jedno. Jeśli wszystko będzie w porządku, to mogę gdziekolwiekPrzez to przymusowe oszczędzanie się niewiele robię w domu i jakiś mam kryzys psychiczny. Nie jest to jeszcze deprecha, ale ciężko ze mną wytrzymać...ech, jeszcze tylko parę tygodni.
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba, mala ma glowke na dole.
Pytalam dr o liczenie ruchow. Mam nie liczyc, tylko kontrolowac czy sa. Jesli cos mnie zaniepokoi, bedzie inaczej niz zwykle to wtedy mam alarmowac.
Na dretwienie przepisal polecil mi asmag. Niestety tak jest, bo dlonie i stopy sa na samym koncu i sa najmniej dokrwione. Ale ma to minac.
Eve, dziekuje to wazne info. Talie prawie z pierwszej reki.
Polopiryna, no wlasnie jak dobrze pamuetam to w Wojewodzkim jest oblozenie 120%.
Znieczulenie niestety chyba nie wszedzie jest dostepne... Jak mi sie bedzie chcialo i nie zapomne to podzwonie dzisiaj po szpitalach i zapytam.
Chociaz moj maz tez juz wybral Olsztyn. I chyba nam tak zostanie.
Ana, gdzie Ty jezdzisz? Sklepy jeszcze pozamykane.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui