Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Jeju Ana weź mi nie mów bo ona jest po zawale. Toć chyba nie dostanie. Mówi, że idzie na spacer bo nie wysiedzi
-
HUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e_mil_ka, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja zejde na zawał do 14, jeju jak się cieszę cudownie Emilko. Teraz na pewno będzie dobrze.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Lura82 wrote:Ona84, tylko niech od razu przepisuje antyki i skierowanie na wszystkie badania. Zeby nie ganiali Cie i majatek zaplacisz za wizyty przed stymulacja. Mnie tak zalatwil dr D za pierwszym razem.
Wszystkie wizyty przed przyjeciem pierwszego zastrzyku z np.. Menopuru (stymulacja) platne sa osobno 200-250, dopiero podczas stymulacji masz pakiet . -
Emilko kto to zostawia na stole test pozytywny i kartkę, nie robi się tak teściowa ci sie teraz przyda ;0
ana1122, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
O matko z tego wszystkiego zapomniałam
DZIEŃ DOBRY DZIEWCZĘTAeni33, ana1122, Asia08, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiu bardzo bym chciała, żeby było dobrze. Moj mąż chyba bardzo przeżywa dzwonił do mnie znowu czy już byłam oddać krew. Smutny był. Pewnie sie martwi, że znowu biochemiczna. Szkoda mi go aż. Chyba dzisiaj on gorzej przeżywa niż ja.
Bardzo bym chciała, żeby i Tobie się udało bo nie będę się w pełni mogła cieszyć jeśli będzie inaczej. Oby Bóg do końca wysłuchał moich próśb.asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Emilka swietne wiesci z rana ale z tego co tu widzę to ten ranek to zaczął sie bardzo wczesnie tu na forum.
U mnie po wizycie wszystko dobrze. krwiaka już nie ma i moge wrocic powoli do normalnego życia. Dzisiaj ide na lody z koleżanka. Dzidzius rosnie ma juz 3.68cm i dr powiedzial ze ładna ciaza. Juz mi nie kazal brac duphastonu. Wiec juz nie biore zadnego progesteronu. Mam nadzieje ze to nie za wczesnie na odstawienie tych lekow ale on wie co robi. O wynikach nic nie mowil ze cos jest nie tak wiec chyba wszystko dobrze. Na 24 maja kazal przyjsc na prenantalne wiec juz ide do niego. Ktoras z was robila u dr D prenantalne? Wpiszcie mnie do kalendarza. Dr jak robił usg to pokazywal jak maluszek sie rusza i macha raczka i wyrazil sie w formie meskiej a ja sie pytam to dr zaklada ze to chlopiec a on ze u niego to same chlopaki.e_mil_ka, asiastokrota, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje, kochana jesteś ale o mnie to ty teraz nie myśl. Teraz najważniejsza jesteś ty i twoje maleństwo. U mnie będzie co ma być.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
15: Asiastokrota - betowanie
17: ona84 - wizyta przed ivf
24: eni33 - wizyta - badania prenatalne
Czerwiec
08: tera83 - usg połówkowe
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
Mój mąż też podchodzi bardzo ostrożnie do tej próby, jak zapytałam co przeczuwa to odpowiedział wymijajaco. Oni też to bardzo przezywaja za siebie i za nas. W razie porażki muszą być twardzi dla nas.Asia
4 x iui
4 próby ivf
Powiem mu ze dr.W mowil mi ze jak befe podchodzic do ivf to dlugim protokolem i ze mam brac antyki wiec przychodze po tab.
A to daja skierowania na badania nawet nie wiedzialam.myslalam ze przychodzisz i mowisz w recepcji ze chcesz zrobic badania do ivf -
eni33 wrote:Emilka swietne wiesci z rana ale z tego co tu widzę to ten ranek to zaczął sie bardzo wczesnie tu na forum.
U mnie po wizycie wszystko dobrze. krwiaka już nie ma i moge wrocic powoli do normalnego życia. Dzisiaj ide na lody z koleżanka. Dzidzius rosnie ma juz 3.68cm i dr powiedzial ze ładna ciaza. Juz mi nie kazal brac duphastonu. Wiec juz nie biore zadnego progesteronu. Mam nadzieje ze to nie za wczesnie na odstawienie tych lekow ale on wie co robi. O wynikach nic nie mowil ze cos jest nie tak wiec chyba wszystko dobrze. Na 24 maja kazal przyjsc na prenantalne wiec juz ide do niego. Ktoras z was robila u dr D prenantalne? Wpiszcie mnie do kalendarza. Dr jak robił usg to pokazywal jak maluszek sie rusza i macha raczka i wyrazil sie w formie meskiej a ja sie pytam to dr zaklada ze to chlopiec a on ze u niego to same chlopaki.