Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka you made our day!
Zawału nie dostan odbierając wynik z bety
Asia08, też bym się martwiłaDaj znac.
Co do spagetti, podsmażam ze 2 minuty zmieloną wołowinę na maśle z czosnkiem, oregano, sosem sojowym, solą pieprzem, chili i dodaje jeszcze szczyptę cynamonupotem dodaje sparzone pomidory bez nasion i oliwę z oliwek, a do tego trochę wody z gotowania makaronu mieszam podgrzewam i na to ser
Tylko teraz pomidory niedobre, pewnie dodałabym cukru.
Niamm
Ciagle mi robicie na coś smak!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 12:38
-
Makumba wrote:Emilka you made our day!
Zawału nie dostan odbierając wynik z bety
Asia08, też bym się martwiłaDaj znac.
Co do spagetti, podsmażam ze 2 minuty zmieloną wołowinę na maśle z czosnkiem, oregano, sosem sojowym, solą pieprzem, chili i dodaje jeszcze szczyptę cynamonupotem dodaje sparzone pomidory bez nasion i oliwę z oliwek, a do tego trochę wody z gotowania makaronu mieszam podgrzewam i na to ser
Ja się zastanawiam czy zdołam dojść do szpitala:D -
ana1122 wrote:A nasza Karcia zamiast robić zapiekanki to aby posty czyta bo jeszcze komuś sera zapomnisz dac:-)
dzis mam wolne jutro i pojutrze robie cały dzień więc wpadki z serem na szczęśćie dziś nie będzie
ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia wrote:Heh Ana z ciebie to cudak normalnie
dzis mam wolne jutro i pojutrze robie cały dzień więc wpadki z serem na szczęśćie dziś nie będzie
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba pomidory już dobre. Malinowe tesciowa kupiła i były pyszne.
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mojego maluszka:-) niech ładnie pozuje do zdjęć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 13:02
Lura82, Asia08, asiastokrota, sonia86, Gosia321, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana tyłek nam pokaże
ale trzymamy trzymamy kciuki za ładną fotę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny