Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcialam prowadzic ciaze u dr P ale jakos caly czas sie umawian do drD. U dr D place 160 za wizyte a moze sie orietujecie ile za wizyty ciazowe w artemidzie bierze dr P bo wiem ze u siebie w prywatnym gabinecie 200 zl. Ana a ile placilas za te prenantalne robione przez dr D .
-
Ja tam nic nie robię. Najpier na patelnie trochę się podsmaży. Doprawiam do tego wlewam przecier pomidorowy taki z kartonika do tego kupuje sosy w słoiki wg uznania i to sobie tak dusze. Doprawiam jeszcze jak cos jest nie tak.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Eni super. Swietne uczucie widzieć jak maluch skacze prawda?
Ona84, zobaczysz jak czas szybko zleci. Ani sie obejrzysz i bedziesz bete robic.
Asia chyba nie przesmazac zbyt dlugo, lepiej niech sie w sosie dusi. Jakos nigdy o tym nie myslalam.asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Eni super. Swietne uczucie widzieć jak maluch skacze prawda?
Ona84, zobaczysz jak czas szybko zleci. Ani sie obejrzysz i bedziesz bete robic.
Asia chyba nie przesmazac zbyt dlugo, lepiej niech sie w sosie dusi. Jakos nigdy o tym nie myslalam. -
eni33 wrote:Chcialam prowadzic ciaze u dr P ale jakos caly czas sie umawian do drD. U dr D place 160 za wizyte a moze sie orietujecie ile za wizyty ciazowe w artemidzie bierze dr P bo wiem ze u siebie w prywatnym gabinecie 200 zl. Ana a ile placilas za te prenantalne robione przez dr D .
-
Emilka przez ciebie I moja dzisiejsza wizytę to już cały obiad mam zrobiony nawet ziemniaki obrane aby ugotować I już 2 pranie robie. Zaczęłam się denerwować
-
Ana to powera dostałaś
ja chciała poprasować to tesciowa się na mnie wydarła że chyba mnie Bóg opuścił. Kurczę ja nie zamierzam leżeć całą ciąże. Mi jakoś szybko dzisiaj leci czas. Już stres mnie trochę puścił. Jestem tak śpiąca że chyba się zdrzemnę.
Karcia, asiastokrota, ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana to powera dostałaś
ja chciała poprasować to tesciowa się na mnie wydarła że chyba mnie Bóg opuścił. Kurczę ja nie zamierzam leżeć całą ciąże. Mi jakoś szybko dzisiaj leci czas. Już stres mnie trochę puścił. Jestem tak śpiąca że chyba się zdrzemnę.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
-
A nasza Karcia zamiast robić zapiekanki to aby posty czyta bo jeszcze komuś sera zapomnisz dac:-)
Makumba, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Emilka ale się wszyscy ciesza-oj kochana miałam przeczucie ze w końcu Ci się uda Do 3 razy sztuka. Czekamy do 14 niecierpliwie ale ja już Ci gratukuje-będziesz mamą.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ana1122 wrote:A nasza Karcia zamiast robić zapiekanki to aby posty czyta bo jeszcze komuś sera zapomnisz dac:-)
Emilka to nam zgotowalas dzień wrażeń, trzymam kciukiana1122, e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Już wróciłam
.Teściowa kilka fajek dziś spaliła na raz jak zobaczyła na stole test i kartkę że poszłam na krew do szpitala
jak widac nie tylko ty i my sie denerwujemy
dzien pelen emocji
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Emilka, a Ty nie chcialas nam tu rano pisac. Jeszcze 2 godziny.
Kurde, a ja zapomnialam pranie wstawic.A u mamy jestem.
Makumba, pare miesiecy temu maz mial jakues zawirowania i zaczelismy robic badania. U audiologa wyszlo, ze najpraedoppdobniej ma jakas wade wrodzona w uchu, ktora moze takie efekty dawac. Pare tyg.temu mial jakies dwugodzinne badanie w Wojewodzkim i akurat dzisiaj dzwonili, ze sa wyniki i w poniedzialek jedziemy na konsultacje. Boje sie, ze to cos powaznego. Na te chwile musi unikac mocnej kawy, alkoholu, duzego chalasu itp.
Ena, super ze dzidzia rosnie i ze juz nie musisz brac tabletek.Dr P w Artemidzie tez chyba bierze 200zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 11:58
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 12:18
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE