Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka huraaa huraa gratuluje jeszcze raz mamusiu
Napisz sesemesa do dr Z z wynikiem i popros przy okazji zeby przeliczyl ci ile mniej wiecej wynosi w tym przypadku bhcg mysle ze ginekolodzy wiedza jak to przeliczacBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:a jakbym jutro do Artemidy pojechała z tym wynikiem to zrobiliby mi beta HCG? bo boje się że nie bedą chcieli bo za szybko
-
No pewne że zrobią, przecież nawet nie musisz nic mówić o tym dzisiejszym badaniu, a jak powiesz to też nie powinni protestować, bo badałas hcg a teraz chcesz sprawdzić beta hcg.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
dobra koniec paniki. Plan mam taki. W poniedziałek pójde powtórzyc do szpitala i potem zaraz pójde do tego drugiego laboratium Przygodoa a w środę jeszcze raz pójdę do Przygodi i bede wiedziała.
-
e_mil_ka wrote:Sonia86 no właśnie i bede sie stresować.
Asiastokrota mąż ze mną nie pojedzie powie że zglupiałam bo to godzina drogi.
Emilka ja bym nie jechała. A tym bardziej jakąś okeyka czy pksem ładny wynik skoro norma wskazuje zrób sikanca np po jutrze i zobacz czy krecha ciemniejsza po co teraz się nadwyrezac i jeździć tak daleko bliżej nic nie maszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 15:14
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
tak zrobie dziewczyny. Ale wiecie co jeszcze to do mnie nie dociera. Jak mam wytłumaczyc mojej mamie i tesciowej że to 5 tydzień. Bo one mnie pytają jak to możliwe bo przecież jestem 8 dni po transferze. No ja im mówie, że to liczy się od miesiączki ale one dalej nie kumają i mnie denerwują.
ana1122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Emilka jeju jak ja się cieszę. .. dalej trzymie kciuki za przyrost i za Asiastokrotke
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017