Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba podobno ale czy to prawda? Moj mąż z tego wszystkiego za remont naszego gniazdka sie wziął już mowi że remont samochodu poczeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 19:29
Makumba lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Teraz to ja mam dylemant czy do pracy wrocić. Mąż mowi, że mam w domu siedzieć. Ale co ja bede robić w domu?
To co my wszystkie, czyli NIC! Hahaha!asiastokrota, Gosia321, e_mil_ka, leo, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba ustaw się w kolejkę dłuuuugą do mojego tyłka
e_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Emilko raczej w poniedziałek, dzisiaj byłam w aptece i już miałam kupić test ale w ostatniej chwili zrezygnowałam. Czekam na okres jutro.......
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Teraz to ja mam dylemant czy do pracy wrocić. Mąż mowi, że mam w domu siedzieć. Ale co ja bede robić w domu?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Makumba ustaw się w kolejkę dłuuuugą do mojego tyłka
ja pierwsza ci klapsow natluke
Moj kop na szczescie przed stymulacja zadziala zobaczyszasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Nie mogę przestać o nim myśleć, przy poprzedniej próbie wogule do głowy mi nawet nie przyszło że biorąc lutinus mogę dostać okres. A tym razem ze łba se go wybić nie mogę, nic na to nie poradzę. Bardzo bym chciała żeby wasze słowa się spełniły bardzoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
A propos okredu. Bylam w drogerii i przy kasue pani mi dala gratis tampony. To nic, ze mialam odpieta kurtke i brzuch mi juz widac.
Szkoda, ze zobaczylam dopiero w domu, bo bym je oddala z komentarzem, ze nie potrzebuje na chwile obecna.
eni33 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Kurczę ja to się tych kontroli z Zusu boje dlatego mam taki dylemat.
Tez sie naczytalam o tym, ale mam gdzies. Sa rzeczy wazne i wazniejsze. Czas sobie wszystko przewartosciowac Emilka. Dla mnie praca byla cholernie wazna i rzadko bralam urlop o l4 nie wspomne. Ale malenstwo jest teraz najwazniejsze. Dlugo sie staraliscie, duzo przeszliscie. Trzeba o tym myslec. Nie bedzie zadnych kontroli.Gosia321 lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Właśnie Marcin powiedział że jeśli objawem ciąży jest zamotanie to będziemy mieli sześcioraczki
Byliśmy w sklepie kupiłam żelki ale odłorzyłam kwaśne i wziełam inne właśnie się okazało że mocno kwaśne
Mówi do mnie że od transferu cały czas jestem zakręcona
Gosia321, e_mil_ka, nadziejka88, Lura82, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrotka Ty sama wiesz co czujesz ale może masz rację co ma być to bedzie
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
asiastokrota wrote:Nie mogę przestać o nim myśleć, przy poprzedniej próbie wogule do głowy mi nawet nie przyszło że biorąc lutinus mogę dostać okres. A tym razem ze łba se go wybić nie mogę, nic na to nie poradzę. Bardzo bym chciała żeby wasze słowa się spełniły bardzo
Aska ale los sie odmienia juz tyle wycierpialas ze tym razem szczescie sie do ciebie usmiechnie poprostu zapierdziela do ciebie powoli ale jak przyjdzie to bedzie mega wielkieasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ja tez tak myślę,Asia to może być Twój czas.Strasznie Ci tego zycze.
A powiedzcie mi jak się idzie krótkim proyokolej to od 15 dc bierze się estrofem,a wizyta kiedy musi być jeszcze przed @?asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka, a Ty dlugo juz pracujesz tam? Masz prawo do zwolnienia, wiec luz. Kontrolują raczej te co krótko pracuja ( np miesiąc)
Asia to ja dostałam w gratisie plyn do higieny intymnej dla ciezarnych jak kupowalam test ciążowy.
Dr. S. pracuje w Malarkiewiczu? Bo tak myślę, ze jak byla przy punkcji to i przy porodzie moze sie pojawi22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤