Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Ja tez tak myślę,Asia to może być Twój czas.Strasznie Ci tego zycze.
A powiedzcie mi jak się idzie krótkim proyokolej to od 15 dc bierze się estrofem,a wizyta kiedy musi być jeszcze przed @?
Asiastokrota nie pomylilam nicBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Malawiki ja od 15dc brałam esrofem potem 3dc wizyta i od razu gonal 150jBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Emilka, a Ty dlugo juz pracujesz tam? Masz prawo do zwolnienia, wiec luz. Kontrolują raczej te co krótko pracuja ( np miesiąc)
)
Z tymi kontrolami to różnie bywa - ja pracowałam jakoś 5 lat i mnie nawiedzili.
Emilka jeszcze raz gratuluję. Ja chyba od razu bym na L4 nie poszła, jeśli planowałabym powrót do tej pracy.
Eni - to zaliczyłaś dziś akcję.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ena ja raczej jestem pewna że mnie nie zwolnią kiedy wrócę po macierzyńskim. Moja szefowa od początku wiedziała o mojej sytuacji. Raczej nie zrobiłaby tego. Ma swoje za skórą ale jeśli chodzi o macierzyństwo jest bardzo otwarta. Sama nie może doczekać się wnuków.
-
[email protected] wrote:Ja tez tak myślę,Asia to może być Twój czas.Strasznie Ci tego zycze.
A powiedzcie mi jak się idzie krótkim proyokolej to od 15 dc bierze się estrofem,a wizyta kiedy musi być jeszcze przed @?
malawiki ja ode krotkim i biore estrofem od 15dc (chyba nic sie nie stanie jak sie wezmie jednatabletke wiecej bo na kartce tez pozniej przeczytalam ze od 16dc) teraz bylam 25dc i dostalam leki wiec sie pokazuje juz 7dc po pierwszych zastrzykach. mi juz odpadla wizyta 3dc. ja poszlam przed @ bo chcialam porobic wymazy. jesli nie masz waznej cytologii to warto wczesniej bo sie dlugo na nia czeka. -
Co do tego zwolnienia. Sa chyba różne rodzaje tzn ze trzeba leżeć lub mozna chodzić. To jak ma sie to "chodzone" to tez mam siedzie w domu i czekac 9 miesiecy? W sumie ja to mam w nosie niech przychodza i tak w większość czasu w domu jestem ale jak mnie obudza to w nos dam
asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Emilka idź na zwolnienie, niczego się nie bój. Jak maja cię nawiedzić to i tak przyjdą. Nie martw się jak cie nie będzie w domu to nic się nie stanie. Oni maja chyba 3 razy spróbować cię zastać. Nie ma znaczenia ile pracujesz i od kiedy masz umowę na stałe.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Asiastokrota pod warunkiem że jak Tobie się uda idziesz ze mną na zwolnienie
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:gosia321 moglabys przypomniec jak sie bierze o transferze nospe i magnez w mg i dawkach bo zapomnialam sobie fote strzelic a chcialabym miec ta wiedze
Nospa zwykla do 6 dziennie
Nospa max lub forte do 3 dziennie
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤