Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba ja tak mam. Panikara ze mnie serio. Średnio w pracy rycze raz na tydzień. No czasem dwa raz. To będziecie miały mnie na głowie prze kilka następnych miesięcy. Już Wam współczuje
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Stres w pracy niewskazany,ciąża w stresie może być zagrozona×wiesz czym to grozi jak nie zadbasz o swoje ciało i umysł tym pięknym okresię. Lecisz malutka na zwolnionko i niczym żadnym śmierdzące zusem się nie przejmujesz.
Ja podczas swojej ciąży byłam od pierwszych tygodni na zwolnieniu,nikt mnie nie sprawdzal a świadczenie dostałam nawet na tydzień więcej niż miałam termin porodu.
Ile ważna jest cytologia, pamiętacie może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 23:02
e_mil_ka, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Nie robiłam. Ja bez leków w czasie po odstawieniu tabletek anty, a ciążą nie musiałam korzystać z podpasek i tamponów, bo samoistnie nie miesiączkowałam. Teraz sytuacja chyba się powtarza.
Kurczę to faktycznie nie za wesoło. Człowiek ja ma @ to narzeka ale jak jej nie ma też nie dobrze. -
Emilka, niech ten meteoryt od Makumby pieprznie u sasiada w nocy (coby Wam szkod nie narobil
), to Ci sie poprzestawia w glowie. Tak jak dziewczyny pisza, nie zastanawiaj sie skoro bralas przez prace silne leki.
Ja mam l4 tez prawie od poczatku i od razu z literka B.
A na zwolnieniu jestem juz 6 miesiecy i 2 dni.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Myślę że cofnąć mogą bo ciąża to przecież nie choroba. Co innego ciąża zagrożona. Wiecie ze moja kuzynka pracowala do 7 miesiąca i chciała iść na zwolnienie bo było już jej ciężko wysiedzieć 8 godzina pracy. Lekarz nie chciał jej wystawić no powiedział że nie ma podstaw do zwolnienia.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Emilko jaki problem jeszcze sobie dzisiaj wymyślisz?
masz ponad godzinę
Może - co będzie jak meteoryt pier... w moje okno?
Nad czym Ty się zastanawiasz kobieto. L4 i leniuchowanie. Nie wiem kiedy mi 30 tygodni minęłoMakumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ena u mnie zawsze presja czasu wszystko na już i zaraz. Rodzice też dają popalić o pracownikach już nie wspomnę. W sekretariacie wylewane są wszystkie żale. W szkołach w miastach sekretarki zajmują się odbieraniem telefonów umawianiem na spotkania takie sprawy organizacyjne a ja mam na głowie cześć spraw kadrowych, księgowych, szkolenia nauczycieli, delegacje, faktury wynajem sali gimnastyczfj, przyjmowanie korespondencji jej rozdział, odbieranie telefonów, e-maila, sprawozdania GUS, PFRON, SIO nowe,SIO stare, zamawianie podrecznikow cwiczen dla uczniów pilnowanie budżetu legitymacje świadectwa itd mogłabym wymieniać wymieniać .
TERA83, e_mil_ka, Asia08 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Stres w pracy niewskazany,ciąża w stresie może być zagrozona×wiesz czym to grozi jak nie zadbasz o swoje ciało i umysł tym pięknym okresię. Lecisz malutka na zwolnionko i niczym żadnym śmierdzące zusem się nie przejmujesz.
Ja podczas swojej ciąży byłam od pierwszych tygodni na zwolnieniu,nikt mnie nie sprawdzal a świadczenie dostałam nawet na tydzień więcej niż miałam termin porodu.
Ile ważna jest cytologia, pamiętacie może?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny mam zgagę serio normalnie zgaga jak bum cyk cyk. No i kolejna bezsenna noc. Odbije sobie w dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 01:11
e_mil_ka lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Cześć kobietki.
Chyba przez te emocje mam już nieprzyjemne objawy. Bardzo mnie mdli. Jak tylko się obudziłam to takie mdłości silne mnie ogarnęły. Mam nadzieję że jak oswoje się z myślą ciąży to te mdłości miną. Chyba ze będę należeć do tej grupy kobiet które niespecjalnie dobrze przechodzą ciąże. Czyli mam przekichane. W takim wypadku no nie widzę innego wyjścia jak tylko zwolnienie.
Jadę dzisiaj do mamy bo czekają na mnie pierogi z pieczarkami. Moje ulubionejednak moja mama jest niezawodna. Wie co Emilka lubi najbardziej
ana1122, malgos741, nadziejka88, Gosia321, Asia08, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
Emilka miała prawie rację z ta fota. Napisała że mały pokaże nam tyłek a pokazał jajka i ptaszka:-) już leży główkowo i wszystko ok. Waży już 1.4:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 08:05
Asia08, asiastokrota, e_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A odnosnie l4 to ty kobieta nie wymyślaj tylko uciekaj na wolne. Ja jestem od stymulacji i się ciesze bo odpoczelam psychicznie I przynajmniej wiem że zrobiłam wszystko żeby od początku dbać o maluchy. Jakbym pracowała to pewnie plamienia w 9 tc i że został jeden maluszek zwalilabym na prace. może bym miała też do siebie pretensje! A i mi doktor z bardzo szybko wypisal z literka b.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 08:06
e_mil_ka, TERA83 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Emilka miała prawie rację z ta fota. Napisała że mały pokaże nam tyłek a pokazał jajka i ptaszka:-) już leży główkowo i wszystko ok. Waży już 1.4:-)
A to bezwstydnik.ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui